Национален Volkswagen събор Узана - Отзиви и препоръки

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Miro.Kukushev
Автомобил:
Двигател:

Re: Национален Volkswagen събор Узана - Отзиви и препоръки

Мнениеот Miro.Kukushev » Пон 03 сеп 2012 23:48

zarka.zlobarka написа:А аз искам да изкажа признателност и благодарност, към тези, които стоят зад този събор. :bowdown Беше нещо различно и незабравимо. love.vwclub Единственото, за което много съжалявам е, че от там където Габровската група си бяхме спретнали софрата, не съм видяла хорото, че да се включа и аз .. :(

Браво страхотна четворка изкара,Поздрави

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 04 сеп 2012 0:14

Епа убав събор, запознах се с доста хора, нищо че на половината не им помня имената :)
Самото усещане по съборите да отидеш при някой, който виждаш за пръв път в живота си и просто да започнете да си говорите неможе да се сравни с нищо.

Бях там от петък на обед до неделя по същото време

Като препоръки, според мен този начин на определяне на колите които ще участват в награждаването, не е много обективен.....има коли които на всеки един събор прибират купи и са със един и същ сетъп.....ясно хубави си наляти са пари в тях...ама дайте шанс и на другите които нямат толкова пари да налеят но все пак са се постарали и са направили нещо от нищо.
Имаше коли които по нищо не отстъпваха на номинираните 3 (защо само 3?)
И конкретното ми предложение което смятам, че е удачно и до някъде обективно..
Кутии с класовете (голф 1 2 3 4, пасат, венто-джета и т.н. и една отделна за автомобил на публиката) до тях листчета, всеки си минава и си пише рег. номер на колата, която му е на сърце в съответния клас, като наближи време за "церемонията" отварят се кутиите и се броят гласовете, с което бих помогнал в името на демокрацията :) С годините може да разширяваме или променяме категориите
Така ми се струва по-обектвно и по "фенско" :) незнам вие какво мислите бих се радвал да разбера. Щото koko_GTI няма място къде да си реди купите вече mhihi mhihi mhihi

Другото което за жалост не зависи от клуба е че поляната е малко неравна, кофтито е че е защитена и неможем да я изорем и минем с грапите :) :) Ама габровската група да се качват овреме навреме да хвърлят по една лопата пръст на входа докато никой не гледа, че на тръгване се окантарих :) :) :)

И аз като Васо да се извиня ако съм обидил някой с простотията си, аз съм си коплексар 8)

Последна промяна от ZeroCool на Вто 04 сеп 2012 0:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Вто 04 сеп 2012 0:16

Ей, някой хора, срам нямат! Организаторите се бяха постарали страшно много, имаше доста забавления, веселба, хора, коли, НО пак има недоволни :screwy Чета и адреналина ми се вдига. От 5 страници 3 са с опраквания, заради глупостите на 5 човека, които явно не са видели на другия ден, как огнищата до боровете пламнаха пак... Е, как не ви е срам? Имаше теми, листовки, хора които напътстваха, но уви...

Изказвам ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ към всички от организаторите и членовете на клуба, тъй като след този събор, гледам по друг начин на клуба и форума. Благодаря момчета, изкарах си повече от добре!

Който не е доволен, иска да пали огън върху дървета, иска да покаже колко силно може да кънти "ромският славей" хазис, нека другата година да отдели време, нерви, средства и да покаже как се правят нещата!!!

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Автомобил: Golf IV
Двигател: AGU
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Вто 04 сеп 2012 1:03

Miro.Kukushev написа:Браво страхотна четворка изкара,Поздрави

Благодаря ти, както и на всички които ме подкрепиха в точния момент! :bowdown

@ZeroCool и това не е вариант с гласуването, защото с един топ хартия и няколко химикалки всеки би могъл да "прибере купа". :Mr Green Fun

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 04 сеп 2012 1:17

И това го има, ама хартийките ше са маркирани :) и на всеки събор ше пишем с различен цвят :)

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Вто 04 сеп 2012 9:04

По снимките виждам , че сте си изкарали невероятно :beer

Само не виждам снимката с изписването на vwclub.bg с автомобили , мисля ,че го имаше в програмата заложено :) Може би не е имало възможност.
Успех за следващите събори да са още по-хубави и дано успея и аз да дойда :beer

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Вто 04 сеп 2012 9:06

Страхотен събор, страхотни хора.
Най-напред да благодаря на организаторите ( и догодина да се обадите по-навреме, имаме с какво да помогнем още)
Да благодаря на всички знайни и незнайни колеги, които поздравяваха по пътя и в града. Създава се неповторимо настроение, а и ми беше приятно да обяснявам за какво става на въпрос на съгражданите ми.
На габровската група, че не свалиха усмивката от лицето ми. :063:

Препоръките:
- постарайте се да създадете програмата с начален час, защото както сме пръснати из гората трудно се ориентираме какво и кога започва

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Вто 04 сеп 2012 12:57

ZeroCool е много прав.И аз съм на същото мнение, че всяка ходина победители са почти едни и същи.Сещам се веднага за една сива Голф 2 със широки брони и със обърнати железарки, която беше много брутална и заслужаваше да е сред номинираните.
Дано на следващите събори организаторите вземат това в предвид. :beer

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 04 сеп 2012 13:00

Технически няма как да стане това с двойното гласуване за всички модели. Евентуално може да се направи за автомобила на публиката.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 04 сеп 2012 13:33

На събора нямаше лоша кола. :да:

Всеки собственик се беше погрижил поне колата да го докара до Узана и да го върне обратно.
Всеки е вложил средства според възможностите си, работил според уменията си, направил я е според вкуса си.
Всички знаем, че когато има много, наистина много коли оценяването няма начин да е обективно.
Клуба като организатор на събора си запази правото да селектира по няколко коли от модел и да даде възможност на присъстващите да дадат вота си.
Ясно е, че много собственици ще се почустват ощетени, а не трябва :012:
Нека всеки да приеме като награда присъствието си на мероприятието, срещата с хора с еднакви интереси, одобрителните погледи на феновете върху автомобила си...
Не се спирайте!
Продължавайте в същият дух!
Наближава Volkswagen club fest 2013 !

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 04 сеп 2012 13:35

Мда, на практика остават има - няма шест месеца! :да:

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Вто 04 сеп 2012 13:42

Никога не съм ходил на събор за награда :idea:Не казвам, че не се радвам като получа такава. А съм ходил на доста събори.Никога не съм си правил колата на някой да му хареса :idea: Ако искате да спечелите награда на всяка цена просто не ходете и готово.За мен всеки един събор е голяма емоция но този определено стана запомнящ :applause:

Потребителски аватар
M.Mitov
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN-2 000

Мнениеот M.Mitov » Вто 04 сеп 2012 14:08

Събора беше найстина уникален :applause: Адмираций към love.vwclub за прекрасното място,уникалната атмосфера и това че дадоха всичко от себе си да се почустваме като едни истински фенове на марката : vw fen.Естествено имаше и проблеми на връщане, но те са нищо в сравнение с уникалното преживяване,което изпитахме на това страхотно място.Още веднъж :bowdown

Потребителски аватар
TedoM
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот TedoM » Вто 04 сеп 2012 14:28

M.Mitov написа:Събора беше найстина уникален :applause: Адмираций към love.vwclub за прекрасното място,уникалната атмосфера и това че дадоха всичко от себе си да се почустваме като едни истински фенове на марката : vw fen.Естествено имаше и проблеми на връщане, но те са нищо в сравнение с уникалното преживяване,което изпитахме на това страхотно място.Още веднъж :bowdown

По-добре и аз нямаше как да го кажа :да: : vw fen

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Вто 04 сеп 2012 17:42

Vlad777 написа:Ако сте забелязали тази година наблягахме на фолклора - детска формация Боженци, гайдите и голямото хоро около огъня. Именно на планината, сред природата е мястото за такава музика и както каза и многоуважаемият колега Varbona - абсолютно в тон с името на марката Фолксваген. :lol: Надявам се този по-различен събор да се е харесал!

Лично аз си изкарах супер! Искам да благодаря на всички, които дойдоха и уважиха събитието, защото то се прави единствено и само за феновете от други фенове!

Догодина задължително ще се постараем още повече и отново ще имаме един VW празник!

: vw fen : vw fen : vw fen

Никога не съм си спестявал мнението за това дали ми е харесал или не даден събор. Досега не съм бил очарован от формАта на националните събори, казвам го без да обиждам хората които са ги организирали- имали са желанието, но не се е получавало това, което трябва според мен.

Този е нещо друго!!! Подобна организация, идея за събора... съм виждал само на бус събора, говорейки за ФВ (Гостуването ви на бус-събора м/у другото ви е повлиял тврочески :lol: ). Не беше просто поредното събиране и напиване на някоя поляна с колата до теб... Считам, че това е правилния път за развитие на съборите на марката.

Честно казано дойдох предубеден, то си бях го и писал, отделно и че смятах да посетя драг-а... Не съжалявам, че не го направих.

Големи благодарности на хората, които са положили само те си знаят какви усилия, за да си прекараме добре :bowdown :bowdown :bowdown

п.п. много добре ти се получаваха нещата с микрофона :D

Върни се в “Организационен”