Епа убав събор, запознах се с доста хора, нищо че на половината не им помня имената

Самото усещане по съборите да отидеш при някой, който виждаш за пръв път в живота си и просто да започнете да си говорите неможе да се сравни с нищо.
Бях там от петък на обед до неделя по същото време
Като препоръки, според мен този начин на определяне на колите които ще участват в награждаването, не е много обективен.....има коли които на всеки един събор прибират купи и са със един и същ сетъп.....ясно хубави си наляти са пари в тях...ама дайте шанс и на другите които нямат толкова пари да налеят но все пак са се постарали и са направили нещо от нищо.
Имаше коли които по нищо не отстъпваха на номинираните 3 (защо само 3?)
И конкретното ми предложение което смятам, че е удачно и до някъде обективно..
Кутии с класовете (голф 1 2 3 4, пасат, венто-джета и т.н. и една отделна за автомобил на публиката) до тях листчета, всеки си минава и си пише рег. номер на колата, която му е на сърце в съответния клас, като наближи време за "церемонията" отварят се кутиите и се броят гласовете, с което бих помогнал в името на демокрацията

С годините може да разширяваме или променяме категориите
Така ми се струва по-обектвно и по "фенско"

незнам вие какво мислите бих се радвал да разбера. Щото koko_GTI няма място къде да си реди купите вече
Другото което за жалост не зависи от клуба е че поляната е малко неравна, кофтито е че е защитена и неможем да я изорем и минем с грапите

Ама габровската група да се качват овреме навреме да хвърлят по една лопата пръст на входа докато никой не гледа, че на тръгване се окантарих

И аз като Васо да се извиня ако съм обидил някой с простотията си, аз съм си коплексар