Голф 3 2Е Проблем
-
nikola1991
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 2Е Проблем
Та значи моят проблем е следния.. Колата е Голф 3 ГТИ 2Е на газ 93 та година но това не е от голямо значение... Колата е на газ няма бензинова помпа или по точно не е сложена все оше така я купих преди 1 месец ... Когато взех колата беше адцки скопена на газ.. когато тръгнах да я регулирам по сонда ламбда гръмна и ми мръдна дебитомера но както и да е сега е без него в началото работеше добре.. докато в един момент не почна на ниски обороти леко да прекъсва като я изфурсираш спираше... смених палец капачка кабели свещи ... абе всичко не и не леко прекъсваше докато в един даден момент не почна да гасне ... така поне познавам мотора 2Е беше бобина взех друга 2 ръка същатата работа аа и докато съм се сетил ще го напиша когато давам на контакт и не иска да пали излиза една искра за 2/3 секунди без да паля на стартер. Проблема ми е че колата гасне от време на време по време на ход .. Имам 3 бобини купих Беру чисто нова 1 ден колата беше перфектна без да прекъсва и без да гасне . Когато я оставих пред нас вечерта не пожела да запали след като изчакам малко завърта идва искрата и пали но почна да прекъсва леко и отново се почна със същия проблем 
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Голф 3 2Е Проблем
Датчик на Хол.
-
nikola1991
- Автомобил:
- Двигател:
Когато датчика замине колата просто не пали? До колкото знам
-
meto27
- Автомобил: Golf4
- Двигател: AKL
- Контакти:
Според мене или е стъпковото моторче за празния ход
или Филтър на газта може и мембраните на изпарителя да им е дошло врмето
или Филтър на газта може и мембраните на изпарителя да им е дошло врмето
- snupeca
- Контакти:
Ако замине напълно наистина не пали, но има случаи като си заминава като качеството на БГ футбола през годините..
Датчика може да работи нормално, и да реши да направи мизерия - после пак да се оправи все едно нищо е нямало и така
Но гасненето в движение най-често е от него или бобина/кабели.
Датчика може да работи нормално, и да реши да направи мизерия - после пак да се оправи все едно нищо е нямало и така - CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
Купши си една бензинова помпа. Толкова пара вече си дал дй още 80лв земи си помпа и виж как е на бензин. И без тва идва зима
-
nikola1991
- Автомобил:
- Двигател:
Бензинова помпа имам но ми се отчупи щуцерчето и трябва да се попреправи малко ... Тези дни ще е. А до колкото до проблема мисля че найстина идва от датчика прави мизерий както казва колегата защото когато изгасне само го откачам и закачам и колата пали
днес ще сваля цялото делко за едно хубаво почистване. 
- snupeca
- Контакти:
Запомни положението на делкото - много внимавай да не мръдне при ваденето, че забравяш за центровката
Трудно излиза, и при едно грешно движение ще си прaвиш центровка по белезите на агренажа. Така изглежда датчика иначе:
Трудно излиза, и при едно грешно движение ще си прaвиш центровка по белезите на агренажа. Така изглежда датчика иначе:Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”