Здравейте,
Имам VW Lupo 1.7 SDI, на което му липсва компресор за климатика. Някой може ли да помогне с информация какъв точно е модела на компресора, който ми трябва? Дали компресора е същия като при други модели на VW? Намерих компресор модел SD6V12 (SD6VRA), но до колкото разбрах не е в последствие е от бензиново лупо и не е съвместим с дизеловия двигател на моето.
Благодаря предварително!

Компресор за климатик на VW Lupo 1.7 SDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Компресор за климатик на VW Lupo 1.7 SDI
Мисля, че бях чел някъде че трябва да е SD7B10.
Намерих тази тема: viewtopic.php?f=13&t=226508
За лупо има споменати само 3 модела - Lupo 1.0, Lupo 1.4i, Lupo 1.4 TD , като при всички пише, че компресора е SD6V12, само че не виждам за 1.7sdi инфо. Единственият двигател 1,7 в таблицата е на Поло - Polo 1.7/1.9D/TD и той ползва SD7B10..
За лупо има споменати само 3 модела - Lupo 1.0, Lupo 1.4i, Lupo 1.4 TD , като при всички пише, че компресора е SD6V12, само че не виждам за 1.7sdi инфо. Единственият двигател 1,7 в таблицата е на Поло - Polo 1.7/1.9D/TD и той ползва SD7B10..
- ventostz
- Автомобил:
- Двигател:
ID на компресор: SD6V12
това ми излиза на мен като търся за лупо 1.7 сди, така че според моя каталог компресора който си намери би трябвало да става за твоята кола
това ми излиза на мен като търся за лупо 1.7 сди, така че според моя каталог компресора който си намери би трябвало да става за твоята кола
-
- Автомобил:
- Двигател:
tr1ck написа:Намерих тази тема: viewtopic.php?f=13&t=226508
Именно за това ти написах по спомен, по същия спомен бях търсил именно стойката на която са накичени свички шайби който се задвижват от пистовия ремък за да я сложа на 1.9D(Поло). Защото според номерата който намерих в ЕТКА я даваха една и съща, едва ли има разлика в двигателите слагани на Поло и Лупо.
- ventostz
- Автомобил:
- Двигател:
аз в два каталога прегледах като писах миналия път, и в двата излиза един и същи компресор - SD6V12
дано да е той.. тези дни ще отида до някой сервиз да го погледнат 

Върни се в “Дизелови агрегати”