Здравейте,
на миналата кола,която имах (алфа ромео 146) имах представа какъв ксенон ми трябва и се монтирваше за 5 минути.....та сега искам да Ви запитам,понеже отскоро съм с голф (можете да го видите в секция гараж) какъв ксенон да търся за моята кола и какви крушки са ми нужни за габаритите,че да няма особена разлика след това с ксенона.
Благодаря Ви предварително.
Ксенон?!
- eradev
- Автомобил: T-cross
- Двигател: 2025
Re: Ксенон?!
H7 къси, H1 дълги
http://www.philips.co.uk/c/car-lamps/14238/cat/
http://www.philips.co.uk/c/car-lamps/14238/cat/
- Toshko83
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега!
Някакви съвети или оферти за ксенон на по-сносни цени ?!
Някакви съвети или оферти за ксенон на по-сносни цени ?!
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
ксеноните са към 100лв що годе читави
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Виждам, че си с оригиналните фарове и ако сложиш ксенон ще вадиш очите на хората. Може и актове да почнеш да отнасяш...
До сега не познавам някой глобен, но слагайки ксенон на тия фарове си извън закона. Не се знае в кой момент ще попаднеш на някой кисел полицай, който да те накара да си прибереш колата на репатрак защото си с "неизправни светлини".
До сега не познавам някой глобен, но слагайки ксенон на тия фарове си извън закона. Не се знае в кой момент ще попаднеш на някой кисел полицай, който да те накара да си прибереш колата на репатрак защото си с "неизправни светлини".
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Айде пак.Няма как да стане това нещо с репатрака.Дори някой да се заяде ,вадя си от багажника 2 халогенни лампи и ги монтирам за 2 минути..До сега не съм имал проблем с полицай за "вадещ" очите ксенон,макар ,че миналата вечер карах 20 минути зад полицейска кола 

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
ДАНЧО написа:Айде пак.Няма как да стане това нещо с репатрака.Дори някой да се заяде ,вадя си от багажника 2 халогенни лампи и ги монтирам за 2 минути..До сега не съм имал проблем с полицай за "вадещ" очите ксенон,макар ,че миналата вечер карах 20 минути зад полицейска кола
Айде пак.А ако заслепяваш някой на пътя? А ако пречиш на останалите участници в движението? Или най-важното е да си модерен с ксенон!?!
Не е нужно да те спира пътен полицай за да разбереш кое за какво е направено. Ксенона си изисква лупа във фаровете,другото е селска гъзария.Знам,че ще засегна някой колеги!
- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
Айде пак.А ако заслепяваш някой на пътя? ю
Абе бате мн сте смешни понякога халогенната крушка не заслепява така ли ? искаш ли да ти кажа пък аз една малка тайна? Ксенон или халоген пак заслепява ако си тъп селянин и не си настроиш фаровете всичко друго е една голяма ГЛУПОСТ! свтлината си е светлина независимо от това какъв е източника
Айде лек ден 
Абе бате мн сте смешни понякога халогенната крушка не заслепява така ли ? искаш ли да ти кажа пък аз една малка тайна? Ксенон или халоген пак заслепява ако си тъп селянин и не си настроиш фаровете всичко друго е една голяма ГЛУПОСТ! свтлината си е светлина независимо от това какъв е източника

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Смешни са ми тия с голф 3 с оригинални фарове и ксенон. От 200метра ми се навират в очите и ми казват "аз съм....." 
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Един от многото в стадото.Гъзария , селяния и каквото още искаш мисли и говори.Колата ми изглежда по-добре,вечер карам 300 км без ми се изморят очите.Това за мен е по-важното.
И само да вметна нещо.С предишната ми кола Голф 3 бях с халогенни лампи на Филипс и се пукаха да ми пресвяткат,с тази до сега нито един не е . А виждам много по-добре пътя.
Както каза колегата преди мен , не заслепява ксенона а нерегулирания фар
И само да вметна нещо.С предишната ми кола Голф 3 бях с халогенни лампи на Филипс и се пукаха да ми пресвяткат,с тази до сега нито един не е . А виждам много по-добре пътя.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
ДАНЧО написа:Един от многото в стадото.Гъзария , селяния и каквото още искаш мисли и говори.Колата ми изглежда по-добре,вечер карам 300 км без ми се изморят очите.Това за мен е по-важното.
Да,нерегулирания фар заслепява. Щом с предишната ти кола са се спукали да ти пресвяткат с халогнки разбирам колко държиш да са ти регулирани фаровете и да не пречиш на другите на пътя

- Toshko83
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам спомен да съм Ви питал дали ще заслепявам някого на пътя....
Няма нужда от караници тук на тази тема...просто исках съвет какъв ксенон да сложа,а не дали изобщо да слагам.....
И засега не ми помагате особено приятели:))
Има ли тема във форума как се регулират фаровете,че копчето за реглаж отвътре нещо не баца:))
Няма нужда от караници тук на тази тема...просто исках съвет какъв ксенон да сложа,а не дали изобщо да слагам.....
И засега не ми помагате особено приятели:))
Има ли тема във форума как се регулират фаровете,че копчето за реглаж отвътре нещо не баца:))
- Toshko83
- Автомобил:
- Двигател:
По темата с неработещото копче в купето за реглаж на светлините .....имате ли идеи дали самото копче е дефлектирало или някакво жило се е откачило?
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
С диодния ми плафон също съм извън закона, защото заводско е с халогенна крушка. Сега ще треперя да не ме спрат от движение.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”