Вредна ли е за мотора нафтата продавана в България...?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 02 ное 2006 10:03

4ep написа:...

Колега, хората от форума ме познават и знаят с какво се занимавам и колко общо имам с ОМВ.
Ядосах се, защото няма верига от която да няма оплаквания и наистина излиза, че трябва да караме велосипеди.
Несериозно е да се напише, че някакъв си те дръпнал настрана и ти казал, че продава от вълшебната добавка. Хващаш един приятел записвате го с voice recorder-a на телефона обаждаш се на господари на ефира отиваш в шел или еко или лукойл и така се раздухва въпроса.
Миналата година в големите студове един колега се беше оплакал от бензин 95 на Лукойл на Червено знаме, че бил пълен с вода и му замръзнал. Случайно бях заредил същото в същия ден в рамките на 15 мин разлика от него и колата си вървеше идеално, а си сипах 40л бенз.

А за ОМВ от както продават спринт/алпин дизел зареждам само от него и не съм имал никакви проблеми. Друг е въпроса колко е истински и има ли разлика между него и обикновенния дизел.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 02 ное 2006 12:03

Не да караш велосипед ,но да се премириш че си скапваш мотора което е гадн :cry: Иначе споменатия бензинджия може да е взел нещо от някъде си и да разправя че било от камиона с нафтата.Но иначе си е факт че дори Спринт дизела-а не е кой знае какво :cry:

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 02 ное 2006 12:31

Rabbit_TDI написа:Но иначе си е факт че дори Спринт дизела-а не е кой знае какво :cry:

:idea3 за съжаление

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 02 ное 2006 18:13

:( Беше най-добрата нафта,ама и :censored: мамата :( :mad:

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Чет 02 ное 2006 20:49

imedarov написа:
Колега, хората от форума ме познават и знаят с какво се занимавам и колко общо имам с ОМВ.
Ядосах се, защото ....

Виж не разбрах това извинение ли е или не? Това, че си се ядосал без да съм те обидил говори единственно за теб, но не ти дава право да ме обвиняваш в лъжа! :twisted: Кой те познава не знам, сега и аз вече съм наясно!
За съжаление днес беше лошо времето имах много работа и не можах да видя БАДЖОВЕТЕ на служителите в OMV. Не съм забравил обаче!
И не ми давай съвети как да постъпвам при забелязани нередности, не съм те молил за това и имам достатъчен жизнен опит да се справя и сам. Написах това по горе с ДОБРОНАМЕРЕНА грижа за колегите от форума, не за теб!

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 02 ное 2006 20:56

4ep айде по спокойно да я даваме.
Ванката (imedarov) е помогнал на доста хора от форума и няма нужда от определения от този характер. :idea:
А това с човека и добавките под рафта ми е малко като комикс.
ся да не кажеш че работя и аз на безиностация :lol:

А и още темата се отклони много и е на път към :lock:
Все пак това е технически раздел.

Последна промяна от L&R на Чет 02 ное 2006 21:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 02 ное 2006 21:03

4ep написа:...

6. Спазвайте приличен тон, тук сме се събрали интелигентни хора. ОБИДНИ ... ДУМИ към когото и да било от форума няма да се толерират

Върни се в “Дизелови агрегати”