Къде ни снима КАТ !!!
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Их че яко. Русе не фигурира 

-
- Автомобил: Golf3
- Двигател: TDI AFN
За колегите в Ловеч и Плевен най-вече - Седят на отбивката на "Тенекиения Хан" и снимат с една не маркирана бяла Астра ! 60км е ограничението !
- marto9111
- Автомобил:
- Двигател:
Черната Вектра две сутрини подред я засичам да седи на моста на Захарна фабрика снимаше посока Люлин.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Обиколих България и дано съм се отървал!На влизане във Велико Търново имало някаква чекиджийска камера!Добре ,че навигацията я хвана.
-
- Автомобил:
- Двигател:
за черната вектра и аз потвърждавам сряда и четвъртък беше, по принцип там на моста на захарна седят съм забелязал 2-3 пъти седмично
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
rokera671 написа:Обиколих България и дано съм се отървал!На влизане във Велико Търново имало някаква чекиджийска камера!Добре ,че навигацията я хвана.
В Търново се влиза от бая места. Дай малко по-конкретно.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Svetlix написа:rokera671 написа:Обиколих България и дано съм се отървал!На влизане във Велико Търново имало някаква чекиджийска камера!Добре ,че навигацията я хвана.
В Търново се влиза от бая места. Дай малко по-конкретно.
От Арбанаси ,Шереметя.
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Тази сутрин черната Вектра беше отново в "Дружба" на бул."Цветан Лазаров".
Бяха се паркирали на тротоара в храстите зад една Астра (видя ми се като полицейска без отличителни знаци) малко преди бензиностанция "Еко" ,точно срещу бензиностанция "Ромпетрол" и снимаха в посока "Слатина" и тези ,които идват от там.
Бяха се паркирали на тротоара в храстите зад една Астра (видя ми се като полицейска без отличителни знаци) малко преди бензиностанция "Еко" ,точно срещу бензиностанция "Ромпетрол" и снимаха в посока "Слатина" и тези ,които идват от там.
- Mhz
- Автомобил: m440i
- Двигател:
На, Мурсалево камерата е на линия отново , на язовир Дяково е празна. Инфо от събота вечерта.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за Бургас дочух ,че са сложили камера на пътя покрай Зорница - точно срещу бензиностанция ШЕЛ
не съм минавал скоро да погледна дали има - била до някакъв билборд или нещо такова
там се кара винаги над ограничението - ако някой минава нека се огледа да потвърди
не съм минавал скоро да погледна дали има - била до някакъв билборд или нещо такова
там се кара винаги над ограничението - ако някой минава нека се огледа да потвърди

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
А някой знае ли за камерата в Правец?Точно на пътя който минава покрай язовира и оня опасния хотел.Действаща ли е ?Че май минах малко по бързо !
- Mhz
- Автомобил: m440i
- Двигател:
на Мирково камерата е празна.
-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
колеги днес като влизах в софия минах покрай speed камерата на орлов мост и бях забравил да си включа фаровете
дали ще ми пратят честитка
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
malinakis написа:колеги днес като влизах в софия минах покрай speed камерата на орлов мост и бях забравил да си включа фаровете
На мен трябва да ми дойдат сигурно 50 честитки.За сега не съм чул някой да е пострадал.
-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
видях, че камерата пусна светкавицата, но в другата лента караше един мерцедес поне със 60
и се чудя ако примерно е снимала мерца то камерата ще е хванала и мен, защото бяхме много близко един до друг
та ако него го глобят за превишена скорост, дали от снимката ще решат и мен да глобят
и се чудя ако примерно е снимала мерца то камерата ще е хванала и мен, защото бяхме много близко един до друг
та ако него го глобят за превишена скорост, дали от снимката ще решат и мен да глобят