От 3 дена колата не е палена, защото реших да освежа охладителната система с нови маркучи, тройници, скоби, и т.н. след сглобяването на маркучите, наливането на антифриза и всичко останало запалих колата и започна като да се дави и изгасна... Прехвърлих на бензин и пак същото... започва да се дави и гасне.Преди да направя това с колата си палеше перфектно от раз и на газ и на бензин. Свалих дистрибуторната капачка и вътре по принцип (преди да ми даде акъл един майстор) стоеше ето тази пластмаса...
като тя се намира под палеца и незнам какво представлява, както каква и е ролята и дали някъде се продава, като предполагам че е в нея проблема, макар да няма никаква логика според мен! Другото което проверих са свещите след като сложих нови (същите като старите) и завъртях ключа се получи ето това:
Отворих отново дистрибуторната капачка и ми се струва че около медните пластинки около които се върти палеца се е поразтопила пластмасата.
Въздушният филтър е изчистен, с нов филтър е колата, Проблема е и на газ и на бензин. Четох доста теми с тези симптоми но никъде не видях да се споменава тази пластмаса ( Каква роля има тя?!?!? ) Както и има ли общо с това че съм сменял маркучите и антифриза с този проблем

Предложения???