Пазете си документите, с които се разделяте с операторите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Re: Пазете си документите, с които се разделяте с операторите

Мнениеот ivo_555 » Нед 09 сеп 2012 13:16

Добре де,... 500 мин. към всички - БЕЗ такса,....БЕЗ цена за разговор,......, вие поне малко не мислите ли???

п.п. учителката ми по математика ни повтаряше само едно - "Запомнете едно нещо от мен, такова понятие като БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!"

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 09 сеп 2012 13:22

rokera671 написа:Точно същото е!Само че като я взимах картата ми казаха ,че нямаш нито такса, нито договор.Аз и затова се хванах.Имам 250 м към всички в другата ми карта ,обаче офертата ми се видя изгодна и затова се хванах!Какво се оказа!!Всеки месец си длъжен да плащаш 15 лв!Това си е такса!!Говориш не говориш -плащаш!
Това е истината за прехваленият БОБ!
Момичето вчера ми обяснява ,че и на тях никой не им е казал за тия подробности!Ама аз още в началото им казах ,тука има нещо написано със ситни буквички!!Неее нямаа!!Вчера се отървах!!

Бре, точно пък те ли са недоразбралите :roll:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 09 сеп 2012 13:32

А бе аз ви казвам какво ми казаха като взимах картата!Ако не платя оставам само на търсене ,не мога да набирам .Следващият месец не могат и да ме търсят .Плащам пускат ми и говоря.Ако не платя в разстояние на 6 месеца спрат картата!Не ми казаха ,че в периода на който е спряна картата пак си плащаш!Както ви казах имам моя карта със 250 м към всички и затова не съм плащал всеки месец БОБА .Сега за 2 месеца през които съм ползвал БОБА ми искат 75 лв .45 съм платил ама за другите 30 ще ме хванат........!

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 09 сеп 2012 14:28

rokera671 написа:А бе аз ви казвам какво ми казаха като взимах картата!Ако не платя оставам само на търсене ,не мога да набирам .Следващият месец не могат и да ме търсят .Плащам пускат ми и говоря.Ако не платя в разстояние на 6 месеца спрат картата!Не ми казаха ,че в периода на който е спряна картата пак си плащаш!Както ви казах имам моя карта със 250 м към всички и затова не съм плащал всеки месец БОБА .Сега за 2 месеца през които съм ползвал БОБА ми искат 75 лв .45 съм платил ама за другите 30 ще ме хванат........!

Честно казано...нищо не разбрах... :gruebel

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Нед 09 сеп 2012 14:44

http://www.bob.bg

bigbob тарифен план цена
Месечна такса 9,60 лв.
Включени минути към всички мобилни мрежи в страната 150
Включени минути към всички фиксирани мрежи в страната 150
Включени SMS-и към всички мрежи в страната 150

Месечна Такса 9,60лв

Ето я и ценовата листа :
http://www.bob.bg/si.php/86/bob_priceli ... 2_2012.pdf

Няма на кой да се сърдите

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 09 сеп 2012 16:38

При мен таксата беше 15 лв.500 мин към всички ,500 м към стационарни и 500 смс а към всички мобилни.Като ви казах по горе ,казаха ми ,че нямам ангажименти ако платя говоря ,ако не ме спират!След ползване от 1 месец получих смс ,че дължа 30лв Отидох и викам ,нали беше 15!?Да ама първият път съм си плащал картата ,но не и минутите и още 15 за следващият месец.Ядосах се и не го платих веднага а ,след може би месец.34 лв ,понеже съм имал някакви други такси.Казаха ми ,че повече няма да е повече от 15 лв занапред.Ползвах я няма и месец и пак получавам 30 лв .И отидох и щеше да и вкарам носа в мутрата и даже сега като пиша и се ядосвам.Който е доволен да си продължава ,аз ги разкарах !!Идва ми за няма и 2 месеца говорене 75 лв!!Начисляват се пари и през времето когато не съм говорел понеже не съм платил!Дефакто излиза ,че си като на договор със задължителна такса.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 09 сеп 2012 17:41

rokera671 написа:При мен таксата беше 15 лв.500 мин към всички ,500 м към стационарни и 500 смс а към всички мобилни.Като ви казах по горе ,казаха ми ,че нямам ангажименти ако платя говоря ,ако не ме спират!След ползване от 1 месец получих смс ,че дължа 30лв Отидох и викам ,нали беше 15!?Да ама първият път съм си плащал картата ,но не и минутите и още 15 за следващият месец.Ядосах се и не го платих веднага а ,след може би месец.34 лв ,понеже съм имал някакви други такси.Казаха ми ,че повече няма да е повече от 15 лв занапред.Ползвах я няма и месец и пак получавам 30 лв .И отидох и щеше да и вкарам носа в мутрата и даже сега като пиша и се ядосвам.Който е доволен да си продължава ,аз ги разкарах !!Идва ми за няма и 2 месеца говорене 75 лв!!Начисляват се пари и през времето когато не съм говорел понеже не съм платил!Дефакто излиза ,че си като на договор със задължителна такса.

Ами ти СИ бил на договор и със задължителна такса mhihi Без такса е стандартният. Разликата е, че можеш да го прекратиш с един месец предизвестие и без неустойки :idea: Затва и рекламата е "Без дългосрочен договор" , а не без никакъв...което вярно като че ли е подвеждащо за потребители разсъждаващи първосигнално. :012:

Последна промяна от icoico на Нед 09 сеп 2012 17:53, променено общо 1 път.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 09 сеп 2012 17:47

Според мен всичко си е в реда на нещата , просто не си разбрал какво ти начисляват , или не са ти обяснили като хората . При твоя план мисля , че първо си купуваш карта за 15 лв със 150 минути към всички и следващия месец вече преминаваш към реалния си план . Пиша по спомен , не ми се рови сега в сайта им но когато се интересувах беше точно така .

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 09 сеп 2012 18:08

Точно там е проблема ,че не ми обясниха в началото точно как стоят нещата.А сега ми се оправдават ,че при инструктажа и на тях не са им казали.Прекалено хубаво за да е истина!!!Махнах ги и се отървах!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 09 сеп 2012 19:45

Ако търисш сходна оферта "Колю" на Виваком е твоята оферта - предплатена. Предплащаш - говориш, непредплащаш-не говориш. Ценатана минута е същата(за пръвите 30 дена от презареждането, на 31-вия се губи смисъла), само че за разлика от БОБ след първите 60 сек отчитат на секунда, а не като БОБ - 61сек=120сек, 121сек=180 и т.н.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 09 сеп 2012 20:16

velinsl написа:Ако търисш сходна оферта "Колю" на Виваком е твоята оферта - предплатена. Предплащаш - говориш, непредплащаш-не говориш. Ценатана минута е същата(за пръвите 30 дена от презареждането, на 31-вия се губи смисъла), само че за разлика от БОБ след първите 60 сек отчитат на секунда, а не като БОБ - 61сек=120сек, 121сек=180 и т.н.

Аз в служебната ми карта на Вива ком имам 250 към всички и ако не се напивам ми стигат :beer .Ама тая оферта ми се видя прекалено на далавера и затова се хванах.Не нее ,за сега не ми трябва никой ,взех си петтяхто пари!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”