Здравейте колеги искам да питам как да сваля ножа на бронята на голфа ми без да го вдигам на крикове и без да влизам под колата, защото си купих нов нож и искам да махна стария без да го счупя?
П.С. Извинявам се ако темата не е в правилния раздел!
Как се сваля ножа на бронята на голф 3
-
free_hard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се сваля ножа на бронята на голф 3
Следващата тема да не е "Как да сменя свещите, без да вдигам капака на колата"?
Иначе може - клякаш, бъркаш под ножа и с напипване сменяш. Само ще ти трябва ръка с още две стави между китката и лакътя.
п.п. Свали бронята или не искаш да се цапаш?
Иначе може - клякаш, бъркаш под ножа и с напипване сменяш. Само ще ти трябва ръка с още две стави между китката и лакътя.
- martincho
- Автомобил: VW Golf MK3 1.6GT
- Двигател: AEK 1996
free_hard написа:Следващата тема да не е "Как да сменя свещите, без да вдигам капака на колата"?
Не знам как да я сваля бате за тва питам как без да я свалям мога да сваля ножа има или няма начин това ме интересува
-
free_hard
- Автомобил:
- Двигател:
Ножа е, като на щипки и горната му част влиза в един малък процеп в долната част на бронята. Ако не си го сменял предния е хубаво с едно огледало да погледнеш отдолу и да видиш дали няма навивани рапидки или правени други приспособления против кражби или за захващане. Не е някаква голяма философия - все едно сглобяваш лего.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”