КAT подгонва пътниците без колани на задните седалки
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Re: КAT подгонва пътниците без колани на задните седалки
Пфф аз на 10 карах на баща ми Москвич-а в негово присъствие, а сега на тая възраст в детско столче...... тъпа история
-
- Автомобил:
- Двигател:
Че това си е повод да започнат да дават книжки на 10 годишна възраст.dimovip написа:Пфф аз на 10 карах на баща ми Москвич-а в негово присъствие, а сега на тая възраст в детско столче...... тъпа история

- dimovip
myrshavija написа:Че това си е повод да започнат да дават книжки на 10 годишна възраст.dimovip написа:Пфф аз на 10 карах на баща ми Москвич-а в негово присъствие, а сега на тая възраст в детско столче...... тъпа история
долавям ненужна ирония....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Има много филмчета на краш-тестове с кукли на деца, гледайте ги и си помислете добре дали искате и с вашето дете да се случи същото. Малкия (2 г. 9 м.) така съм го научил, че дори на нас напомня за коланите преди да тръгнем, а като го сложа да си поиграе на шофьорското място първо тръгва да се закопчава 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Защо да е ненужна - фактът, че баща ти е бил достатъчно глупав да ти дава да караш кола на 10г какво общо има с изискването децата да използват обезопасителни средства?dimovip написа:долавям ненужна ирония....
- dimovip
myrshavija написа:Защо да е ненужна - фактът, че баща ти е бил достатъчно глупав да ти дава да караш кола на 10г какво общо има с изискването децата да използват обезопасителни средства?dimovip написа:долавям ненужна ирония....
беше процес на обучение, и ако обичаш си редактирай поста кой е глупав и кой не, защото може би 80-90% от хората по автофорумите са сядали зад волана в присъствието на родител преди да са направили 18г.Затова е ненужна.
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
DundyTheCroc написа:Има много филмчета на краш-тестове с кукли на деца, гледайте ги и си помислете добре дали искате и с вашето дете да се случи същото. Малкия (2 г. 9 м.) така съм го научил, че дори на нас напомня за коланите преди да тръгнем, а като го сложа да си поиграе на шофьорското място първо тръгва да се закопчава
Случил си на дете

-
- Автомобил:
- Двигател:
dimovip, нищо не може да прмени факта, че е пълна простотия да даваш на 10 годишно дете да управлява автомобил. Това, че едва ли не се гордееш с тази простотия, говори достатъчно за теб самия.
Сега ще ти задам въпроса отново - какво общо имат тъпотиите на баща ти с темата за поставяне на колани на задните седалки и използването на столчета за деца в автомобила?
Сега ще ти задам въпроса отново - какво общо имат тъпотиите на баща ти с темата за поставяне на колани на задните седалки и използването на столчета за деца в автомобила?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моля,придържайте се към Т Е М А Т А!

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
От както стана задължително слагането на колани на задните седалки не тръгвам преди всички в колата да са вързани. В колата често се возим 5 човека и за всеки си има колан.
Казвал съм на хора, които са ми правили физиономии относно колана, че ако искат може да стигнат и пеш там за където сме тръгнали.
А това, че има хора, които позволяват на децата си да тичат из колата докато тя се движи не го оправдавам по никакъв начин.
Казвал съм на хора, които са ми правили физиономии относно колана, че ако искат може да стигнат и пеш там за където сме тръгнали.
А това, че има хора, които позволяват на децата си да тичат из колата докато тя се движи не го оправдавам по никакъв начин.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”