stenly_m написа:Не е нормално Алонсо да има в пъти повече точки от Маса и онзи да му ги краде?!?
Кво крадене кви 5лв.
Масари заслужено се класира много по-напред в стартовия грид от хленчонсо. Ако Масари не беше отпуснал газта, като пут*а и вместо тва беше се засилил още повече, не съм сигурен дали галфонзо щеше да успее да го мине до края на състезанието. Реално галфонзо открадна от точките на Масари. Те тва не е нормално и не е честно.По този начин се печелят титли? Е, да, това е един от начините...но от нечестните и неспортсменските такива. Ясно е, че във всеки спорт ще се намерят примери за нечестно и/или непочтено спечелени титли/трофеи, но все си мисля, че не тези хора са оставили някаква следа в историята на дадения спорт и са били сочени за пример.
Аз лично галфонзо си го ненавиждам since day one, дето се казва. Винаги ми е бил антипатичен. И стила му на каране и той самия. Много хора казват такъв талант, онакъв талант. Ми сори, ама аз талант в галфонзо не виждам никакъв. И Айсмен ми е антипатичен например, но там примерно откъм каране и истински талант съм го признал. Още първата година след завръщането - много подиуми и 3-ти във временното класиране. Тактики, едно друго и то с кола на лотус, а не на ферари, макларън, мерцедес или редбул. Ето тва да го направиш е талант и пилот един път. А не да хленчиш нон-стоп по радиото, тоз ми пречи, оня ми пречи...както беше лафа - на калпавата ракета космоса ѝ пречел. И на галфонзо работата е същата.
Дано такова гевезе не спечели титлата тази година. Аз до последно си подкрепям Фетел и Уебър, а ако не са те поне да е бутонката или шърцингеровеца

за това отказах предложението