stenly_m написа:Не е нормално Алонсо да има в пъти повече точки от Маса и онзи да му ги краде?!?
Кво крадене кви 5лв.

По този начин се печелят титли? Е, да, това е един от начините...но от нечестните и неспортсменските такива. Ясно е, че във всеки спорт ще се намерят примери за нечестно и/или непочтено спечелени титли/трофеи, но все си мисля, че не тези хора са оставили някаква следа в историята на дадения спорт и са били сочени за пример.
Аз лично галфонзо си го ненавиждам since day one, дето се казва. Винаги ми е бил антипатичен. И стила му на каране и той самия. Много хора казват такъв талант, онакъв талант. Ми сори, ама аз талант в галфонзо не виждам никакъв. И Айсмен ми е антипатичен например, но там примерно откъм каране и истински талант съм го признал. Още първата година след завръщането - много подиуми и 3-ти във временното класиране. Тактики, едно друго и то с кола на лотус, а не на ферари, макларън, мерцедес или редбул. Ето тва да го направиш е талант и пилот един път. А не да хленчиш нон-стоп по радиото, тоз ми пречи, оня ми пречи...както беше лафа - на калпавата ракета космоса ѝ пречел. И на галфонзо работата е същата.
Дано такова гевезе не спечели титлата тази година. Аз до последно си подкрепям Фетел и Уебър, а ако не са те поне да е бутонката или шърцингеровеца