Проблем с вакуми Поло 6n AFH

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
dj_head
Автомобил:
Двигател:

Проблем с вакуми Поло 6n AFH

Мнениеот dj_head » Пон 10 сеп 2012 9:50

Здравейте колеги,

имам проблем с вакумите на полото. Още преди година когато го купихме бяха нагорели кабелите и аз реших да ги сменя. След което колата като загрее изгасваше и не иска да пали. Изгубах вакума от егр-а и всичко се оправи. Но снощи пак проблеми пак скъсани вакуми колата стоеше на 2500 оборота и менеше. Хванах го от къде е и го фикснах. Но сега пак са високи оборотите и сумати вакуми не е ясно от къде и за къде са. :banghead:

Възможно ли ще е да ми дадете някаква схема на вакумите. Или ако има някой колега от София да му загубя един час да ги превържа.

Благодаря предварително!

p3p1to
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с вакуми Поло 6n AFH

Мнениеот p3p1to » Пон 10 сеп 2012 16:17

значи мисля че го бях писал точно това! 1-вия е от егр(отдясно на изпускателния колектор) отива към егр датчика(които се намира под пластмасата която седи над делкото точно над датчика за налягане на маслото)2-от там тръгва към всмукателния колектор точно под дросела и 3-тия е от мап сензора(които ти се намира точно под филтърната кутия отляво) и отива в бензиновия регулатор (отляво се пада на бензиновата реика) ами мисля че са само това :) и си купи хубави маркучи не от тези с едно покритие за да не ги сменяш през седмица :)

Потребителски аватар
djshomi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djshomi » Пон 10 сеп 2012 20:03

Колга де ги видя тез толкоз много вакуми то всичко на всичко има 5 маркучета като две са по дълги.От софия съм със същит мотор заповядай да ми загубиш 5 мин за превръзване на твоите .0884317179

dj_head
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_head » Вто 11 сеп 2012 9:11

И отзад има още един вакум който влиза с тройник към отделението при филтъра на купето. Ще ти звънна колега! Благодаря.

P.S. На някой ако му се занимава да направи 2 3 снимки ще съм благодарен.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”