Здравейте, вече няколко Б3-ки виждам във Варна с този пакет и с надписи на багажника Kamei X1 , та някой има ли идея дали се е купувал отделно или са пуснати едколко си бройки тогава от "Ханс"? Прилагам снимки от нета, но информацията относно този пакет пък особено за Б3 е оскъдна (за Голф-ове бол ), бих се радвал ако някой добави някаква друга...
Купувал се е като допълнителна опция за Б3. Фолксваген не са пускали модел Б3 Х1. Х1 е името на пакета и е можело да се поръча за всеки седан. В този смисъл, мисля, че бройките са ограничени до толкова, до колкото е имало интерес и са купувани. Не мога да ти кажа, обаче, дали поръчката се е правела към Kamei или към VW, както и не знам от коя страна е извършван монтаж.
Доволно рядък е за намиране. На мен ми харесва много, с изключение на предната броня. Мисля също, че не е монтиран на "широката лайстна" (GT моделите), тъй като тя си има пластмасови прагове.
Благодаря за информацията - бирата ще е от мен като се видим ! Иначе намерих допълнителни снимки относно пакета - една брошура, която хвърля малко светлина: