Формула 1, Сезон 2012
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Формула 1, Сезон 2012
Бе па требе да те свикваме, я тури и оная снимка за ватар къде си се ококолил 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:Barboukov написа:Липсвах ли ви една година?
Ясно.Платил си картинга
Победих

- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:Бай Илия, примирил съм се с факта, че Фетел няма да е шампион. Казах го и в неделя. Спи спокойно.
А ти я ми кажи по какво съдиш, че не съм се примирил? Всеки ден ли пиша "Фетел ще спечели тази година"?
Просто се шегувах колега

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Бе па требе да те свикваме, я тури и оная снимка за ватар къде си се ококолил
Коя бре?
Бай Илия, то и Ферари бяха два пъти шампиони в началото на този век, после още взеха... Нищо не се знае докато математиката не каже It's All Over.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:К.Одаджийски написа:Бе па требе да те свикваме, я тури и оная снимка за ватар къде си се ококолил
Коя бре?
с кривият нос

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Barboukov написа:Липсвах ли ви една година?
ооооо Алонсо добре дошъл

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Ееее браво бе ! Добре дошъл отново !
Следващия път на стриптийз и да ти махат бана

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lilo
Боби, добре заварил
Влади, аз нямам БАН бре...

Боби, добре заварил

Влади, аз нямам БАН бре...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:Ееее браво бе ! Добре дошъл отново !
Ти па като Маса.Отборни заповеди сега

Ама той е скрит дезертьор

Последна промяна от LILO&STICH на Пон 10 сеп 2012 21:57, променено общо 1 път.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:Ludia написа:Ееее браво бе ! Добре дошъл отново !
Ти па като Маса.Отборни заповеди сега

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Не вярвам. Нито той би се върнал във Ферари като асистент на Алонсо, нито ферари биха го взели пак. За какво им е ?! До момента единственото което показа е че е изпята песен. Имат интерес да вземат Перез например...
Тази година ако гледаме само състезанията в които и двамата пилоти на Мерцедес са завършали състезанието, а не са отпаднали поради проблем в болида - Михаел е бил преди Росберг, което ме радва, защото въпреки възрастта си ако има силен болид, смятам, че хич не е изпята песента му.
И аз съм на мнение, че не би се върнал във Ферари, винаги е казвал, че винаги е мечтал да кара в немски отбор.
Поздрави,
С. Димов
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
83 към 43 точки в полза на Розберг. Пък сигурно на Нико нарочно му правят по не чупеща се 

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Колега,
Явно толкова много не харесваш Шумахер, че не гледаш на нещата реално. Нека погледнем статистиката.
До момента са минали 13 състезания. От тези 13 състезания Нико не е отпаднал нито веднъж, а Шумахер е отпаднал цели 6 пъти. От останалите 7 състезания в които е завършил е бил твърдо пред Росберг - 5/2. За мен този сезон Михаел се представя по-добре от съотборника си въпреки, че може да му е баща, и точките е нормално да са в полза на Росберг - все пак не е отпаднал нито веднъж. Нещо по-интересно, последните 6 състезания Михаел е твърдо пред Росберг, изключая Унгария където отпадна заради скорости, ако не се лъжа.
За мен точките ще са критерии ако и двамата бяха завършили в 13-те състезания, но уви случая не е такъв.
Поздрави,
С. Димов
Явно толкова много не харесваш Шумахер, че не гледаш на нещата реално. Нека погледнем статистиката.
До момента са минали 13 състезания. От тези 13 състезания Нико не е отпаднал нито веднъж, а Шумахер е отпаднал цели 6 пъти. От останалите 7 състезания в които е завършил е бил твърдо пред Росберг - 5/2. За мен този сезон Михаел се представя по-добре от съотборника си въпреки, че може да му е баща, и точките е нормално да са в полза на Росберг - все пак не е отпаднал нито веднъж. Нещо по-интересно, последните 6 състезания Михаел е твърдо пред Росберг, изключая Унгария където отпадна заради скорости, ако не се лъжа.
За мен точките ще са критерии ако и двамата бяха завършили в 13-те състезания, но уви случая не е такъв.
Поздрави,
С. Димов
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Да, принципно си прав. Абстрахирайки се от редица факти резултата може да бъде тълкуван по различни начини. За съжаление или не, титли се печетелят на база точки без да се взимат предвид субективни фактори. Все пак да не забравяме, че Михаел не официално е пилот номер 1 в отбора.
Каквото и да си говорим отдавна Формулата се е превърнала в смесица от немски върхови технологии и финансови машинации на белокосия старец. И от тогава немец не е ставал шампион, само ако не е участвал в борбата директно, с някои изключения на Шумахер, когато изгуби титлите главно поради технически и здравословни проблеми, и някои манипулации на главния човек във формулата. Според мен показаното досега от Фетел не е това на което е способен, така тази година той може да загуби титлата по същите причини, по които навремето я губеше Шумахер. Алонсо е голям пилот, но технологично Ферари изостава, както се вижда от Макларън, според мен и от Ред Бул, които въпреки всичко си остават и досега най-добри. Значението на технологиите е огромно, видя се с малък прилив на технологии, какво стори Заубер, но задкулисните игри на стареца ще решат много по-вече неща до края...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”