Vw Passat 1.9 TDi 110 hp
-
- Автомобил:
- Двигател:
Vw Passat 1.9 TDi 110 hp
Здравейте колеги . Купих си пасат 1.9 тди 110 коня. Искам ако можи да ми кажи дали е добра от някой казват че е супер някои казват че турбото се разваля мн често.Вярно ли е ? Иначе на магистралата я опанах с 180 и можи и 200.Благодаря ви предварително !! 

Re: Vw Passat 1.9 TDi 110 hp
МожИ
и да се разваля ако караш само с 200, иначе едва ли.
Слагай хубаво масло, сменяй го навреме и попрочети някои неща за дизелите, и ще му удължиш живота

Слагай хубаво масло, сменяй го навреме и попрочети някои неща за дизелите, и ще му удължиш живота

- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Колега,ти така или иначе си я купил вече...
Темата малко е ненужна вече.
Нищо де,ние пък ще те успокоим,че не си сгрешил!Вече другото е до късмет на какво си попаднал
Нищо им няма на турбините чук са и окачването не е кашкавалено!Другите приказки са ГолфУ срещу окачването на Пасат!
Поддържай си я добре и няма да имаш ядове,не прави компромиси с консумативите-масла,филтри,ремъци,ролки,антифриз!
Много безавариини километри от мен и наздраве!

Нищо де,ние пък ще те успокоим,че не си сгрешил!Вече другото е до късмет на какво си попаднал

Поддържай си я добре и няма да имаш ядове,не прави компромиси с консумативите-масла,филтри,ремъци,ролки,антифриз!
Много безавариини километри от мен и наздраве!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,освен и аз да се възползвам от мнение,като се надявам съвсем скоро също да се похваля с пасатче.Скромно момиче съм и възможностите ми стигат до пасат 1.9 тди,около 2003,2004г.Много ме плашат с високия разход,а във форума видях противоречиви мнения по този въпрос.Отворена съм и за конкретни оферти за колица,защото още съм в търсене и нямам идея дали да се боря с някой,за да ми я вкара от чужбина или пък от частно лице.Освен това ,в момента карам кола с прецакан автоматик и изтръпвам от ужас да не попадна пак на същия кошмар... 

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Има толкова много информация в тази търсачка.......ама няма кой да напише и да търси?
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
milenitoss написа:Здравейте,освен и аз да се възползвам от мнение,като се надявам съвсем скоро също да се похваля с пасатче.Скромно момиче съм и възможностите ми стигат до пасат 1.9 тди,около 2003,2004г.Много ме плашат с високия разход,а във форума видях противоречиви мнения по този въпрос.Отворена съм и за конкретни оферти за колица,защото още съм в търсене и нямам идея дали да се боря с някой,за да ми я вкара от чужбина или пък от частно лице.Освен това ,в момента карам кола с прецакан автоматик и изтръпвам от ужас да не попадна пак на същия кошмар...
viewtopic.php?f=44&t=345633
Това е едно изключително добро предложение,поразгледай го!

Колегата е добре познат във форума с взискателността си към колата и тя е много добросъстояние,много глезена!!!
Върни се в “Дизелови агрегати”