Зануляване на service insp на Lupo

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
MyPa_TpuO
Автомобил:
Двигател:

Re: Зануляване на service insp на Lupo

Мнениеот MyPa_TpuO » Вто 11 сеп 2012 12:51

mi_ho написа:
dobrin написа:П
Другият вариант е със задържане на бутона за нулиране на дневния пробег, даваш на контакт и изчакваш, докато не излязат ------ на екранчето, пускаш и изключваш от контакт.

Това е начина на Лупо.

На моето Поло се занули по същия начин. :beer Миналата седмица му смених маслото и светна 2-3 дни след това :Mr Green Fun

Потребителски аватар
poliboy
Автомобил: VW Lupo
Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
Контакти:

Мнениеот poliboy » Вто 21 май 2013 8:43

Вчера ми се появи един надпис вместо service INSP - service OIL, който много ме изненада при условие че смених масла и филтри преди месец (850км изминати), и тогава занулих появилия се service INSP. В първия момент си викам избягало е малко масло (че бях сложил до 1/2 м/у мин. и макс) понеже вече бях запалил когато видях надписа на таблото (т.е. маслото се беше разджуркало) не можех да видя до къде е нивото. На другия ден когато беше утаено извадих щеката и си показваше там където си беше при наливането :gruebel
Както и да е, долях малко масло (друга марка, но пак същия вискозитет и 505.01). Като дадох контакт си мигаше пак така :gruebel . Направих упражнението за зануляване на service INSP и изчезна.
Какво означава това service OIL? Някой ако има малко повече познания по темата нека сподели! :c010

sparcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sparcho » Пет 24 май 2013 13:31

service OIL напомня за смяна на маслото, аз имам поло 2000г. и serv ins се нулира като задаржа копчето за дневния километраж и дам на контакт би трябвало и на лупото да е така

Потребителски аватар
poliboy
Автомобил: VW Lupo
Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
Контакти:

Мнениеот poliboy » Пон 27 май 2013 10:24

А може едното да е напомняне да си погледнеш какво се случва под капака на колата (за тия които само карат) а другото да си е че е време за смяна на маслото!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”