Паркинга който аз ползвах беше точно под нещо като кметство/общинска сграда в Белград. Като цена - не са от най-евтините. Информация има в мрежата
Въпрос към пътуващите през Сърбия? Актуална информация?
-
brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: Въпрос към пътуващите през Сърбия?
За улицата не знам, но има платени паркинги. Огромни
. Харесваш си някой и оставяш колата там. Май това е масовият вариант за паркиране. Този на който паркирах аз преди няколко месеца беше 4+ етажа, като етажите бяха ОГРОМНИ. Затова внимавай къде оставяш колата за да няма после стресови ситуации
.
Паркинга който аз ползвах беше точно под нещо като кметство/общинска сграда в Белград. Като цена - не са от най-евтините. Информация има в мрежата
. Върти ми се, че оставих 30тина евро за 2 дни. Ама спомените са много бегли.
- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
Към преминаващите в Румъния-румънската полиция снима и засича скорост от обозначени и необозначени автомобили карайки отзад.
Глобата за превишена скорост е 50-100 евро ,но при драстични превишения прибират книжката от 15 дни до 3 месеца.Процедурата по връщането е дълга и гадна.
Глобата за превишена скорост е 50-100 евро ,но при драстични превишения прибират книжката от 15 дни до 3 месеца.Процедурата по връщането е дълга и гадна.
Е 30евро за 2 дена е супер, аз оставих 21евро за 7 часа във Виена 
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Аз само да кажа, каскотата на Армеец НЕ ВАЖАТ в Сърбия (а мисля и на повечето компании) така че много внимателската къде оставяте колите в Сърбия се крадат коли както в БГ през 90-тте години вие си правете сметка 

Aprilia написа: в Сърбия се крадат коли както в БГ през 90-тте години
Мда..., обаче не са им никак сръчни крадците. В началото на годината ходихме с колега до Нови Сад по служебни дела, където на охраняем паркинг са се мъчили да разбиват ключалката на шофьорската врата, но не им бе провървяло. Колата беше 2009 Ауди А6.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Quottzot написа:Aprilia написа: в Сърбия се крадат коли както в БГ през 90-тте години
Мда..., обаче не са им никак сръчни крадците. В началото на годината ходихме с колега до Нови Сад по служебни дела, където на охраняем паркинг са се мъчили да разбиват ключалката на шофьорската врата, но не им бе провървяло. Колата беше 2009 Ауди А6.
Извадили сте късмет на познат пасата изчезна за около 2мин от бензиностанция в Белград, влязъл да се облекчи и като излиза ни помен от колата
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Как да е - няма мюсюлмански празник, нито е сезон на отпуски; освен това не съм чул да споменават за някакви проблеми по границата -> без проблеми.
- jabre
- Автомобил: vw passat 35i vw golf mk1 1979
- Двигател: AAZ 1992
Сега съм виждал тема, тук можете да видите, където полицията
viewtopic.php?f=67&t=359066
Аз съм тук, за да помогнем колко знам
който минава в тази част Сърбия aко има проблем аз съм тук,

viewtopic.php?f=67&t=359066
Аз съм тук, за да помогнем колко знам
който минава в тази част Сърбия aко има проблем аз съм тук,

icoico написа:Да си задам тъпия въпрос тук :
От известно време си разсаждам брада,на паспортната снимка ест не фигурирам с нея.Дали има опасност братята сърби да ме бричат со секирето на границата?
madmen написа:Тури на задния джам плакат -> Косово е сръбско

- jabre
Автомобилна Асоциация на Сърбия
пътни условия
http://www.amss.org.rs/index.php?option ... Itemid=181
путна такса в Сърбия
http://www.amss.org.rs/index.php?option ... Itemid=139
евро обменния курс
http://www.kursevra.com/
пътни условия
http://www.amss.org.rs/index.php?option ... Itemid=181
путна такса в Сърбия
http://www.amss.org.rs/index.php?option ... Itemid=139
евро обменния курс
http://www.kursevra.com/
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Брате речи ми где по путо београд-ниш могам ручам убава плескавица
Српския не ми е силен, ама мисля че се разбрааме
Српския не ми е силен, ама мисля че се разбрааме
- jabre
в непосредствена близост до пут никъде
скъпо и не е добро, но ако изключите главния път във всеки град има добрa скара.
аз съм близо до Лесковац тук е най-добрият
които минават тук аз ще го отведе в скара и биричка
извиняваите за моя български и аз се уча
скъпо и не е добро, но ако изключите главния път във всеки град има добрa скара.
аз съм близо до Лесковац тук е най-добрият
които минават тук аз ще го отведе в скара и биричка
извиняваите за моя български и аз се уча

Само да кажем, брже се минува преко границе...Инфото е од нема пет минута 
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Може ли малко инфо за Сърбия
Обмислям една разходка до там може би и тук ще пусна тема за хора които искат да дойдат
Може би ще е до Пирот.
Трябва ли да имам нещо по-специално като документи за да мина границата или става и с лична карта ?
Има ли проблем за тъмните прозорци ?
Някой да каже как е било като е ходил там заведения или какво да се види за един ден
Как е пътя ?
Камери ?
Идеята се бистри още, но може в една кола по 2-3 души да сме, за да не плащаме големи разходи
Е, сега може и който иска с неговата кола да дойде
Трябва ли да имам нещо по-специално като документи за да мина границата или става и с лична карта ?
Има ли проблем за тъмните прозорци ?
Някой да каже как е било като е ходил там заведения или какво да се види за един ден
Как е пътя ?
Камери ?
Идеята се бистри още, но може в една кола по 2-3 души да сме, за да не плащаме големи разходи
Е, сега може и който иска с неговата кола да дойде
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: Може ли малко инфо за Сърбия
Става само с лична карта.
За затъмнени прозорци не знам как е - принципно ако не става дума за челния или предните странични няма проблем, но и не съм виждал да връщат хора или да ги карат да свалят фолиото. Ти си реши дали си струва заради едно фолио да ти развалят пътуването.
Пътят до Пирот е много добър - от София до границата в по-голямата си част е с повече от 2 ленти; малко преди границата има завои, но не е като Шипка. След границата са само 2 ленти, до Пирот е почти прав, с малко завои, но има доста ограничения, които е хубаво да се спазват (освен ако не те води някой местен). В Сърбия ограниченията ако не се бъркам са 60/80/120 (ако няма други знаци).
Стационарни камери мисля, че няма; в България има 2-3 места на които застават патрули (които може и да са с камера); в чужбина не превишавам скоростта и не ме интересуват камери и патрули - и да ги има, не ме закачат.
В съседната тема колега от Сърбия даваше информация за приложение за Андроид мисля беше.
За заведения и какво има да се види не мога да кажа - не съм ходил.
За затъмнени прозорци не знам как е - принципно ако не става дума за челния или предните странични няма проблем, но и не съм виждал да връщат хора или да ги карат да свалят фолиото. Ти си реши дали си струва заради едно фолио да ти развалят пътуването.
Пътят до Пирот е много добър - от София до границата в по-голямата си част е с повече от 2 ленти; малко преди границата има завои, но не е като Шипка. След границата са само 2 ленти, до Пирот е почти прав, с малко завои, но има доста ограничения, които е хубаво да се спазват (освен ако не те води някой местен). В Сърбия ограниченията ако не се бъркам са 60/80/120 (ако няма други знаци).
Стационарни камери мисля, че няма; в България има 2-3 места на които застават патрули (които може и да са с камера); в чужбина не превишавам скоростта и не ме интересуват камери и патрули - и да ги има, не ме закачат.
В съседната тема колега от Сърбия даваше информация за приложение за Андроид мисля беше.
За заведения и какво има да се види не мога да кажа - не съм ходил.