Единствения проблем е, че леко сълзи откъм купето, по-скоро леко омазнява. За тези години съм доливал само веднъж, светна ми идикацията за ниско ниво на спирачната течност и се разрових, така намерих виновника, беше началото на предната есен. Бях решил да изкарам зимата, а на лято (миналото вече
спирачна помпа ,, МЕТЕЛИ''
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Re: спирачна помпа ,, МЕТЕЛИ''
Преди вече близо 3г. сложих такава марка помпа за съединителя.
Единствения проблем е, че леко сълзи откъм купето, по-скоро леко омазнява. За тези години съм доливал само веднъж, светна ми идикацията за ниско ниво на спирачната течност и се разрових, така намерих виновника, беше началото на предната есен. Бях решил да изкарам зимата, а на лято (миналото вече
) да я сменя, обаче така си остана.
На няколко коли сме слагали водни помпи от тази марка, засега няма проблеми. Според мен са прилични като цена-качество
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
Днес са ми сложили спирачни цилиндърчета от тази марка
Ако спра да пиша във форума, значи съм вързал колата около някой стълб...
Ако спра да пиша във форума, значи съм вързал колата около някой стълб...
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съл сложил една камара помпи (спирачни и водни) и доста цилиндърчета МЕТЕЛИ и повече никога няма да сложа.На мойта кола сложих водна помпа, минах около 14000 км и изпадна външното колело.Това дето го върти ангренажния ремък.И последствията 8 клапана криви.Гадното колело нещо не са го запресовали както трябва.Чисто нова помпа и изпадна колелото без да издаде грам шум преди това.Метели никога повече,камо ли спирачна помпа!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”