Някъде в задната част на багажника трябва да се търси от къде влизат газовете.Щом не са клапите, виж уплътнението на багажника или пък някои от стоповете да не се е разхлабил и да не уплътнява добре.При движението на автомобила се получава едно завихряне отзад, нещо като вакуум и от там става едно всмукване към задната част.Виж също някоя гумена тапа под резервната гума да не е паднала.
Според мен дори и някое гърне да се е пробило или скапана връзка, ако всичко е уплътнено добре, не би трябвало да навлизат газове в купето.Може и в двигателния отсег, изпускателния колектор или връзката към тръбите, ама казваш че е по силно изразено в багажника.И пак тия клапи, не знам как си ги запушил, ама както казва колегата по горе, затваряики багажника или някоя врата от налягането да е избомбило това което си направил и отново да са отворени.Според мен трябва да се възстановят ако са прецакани.Аз лично бих търсил проблема точно в тях, щото съм я ял тая попара.

мирис на изгорели газове в купето Vento AAZ
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: мирис на изгорели газове в купето
клапите ги облепих с тиксо,но още снощи като свалях бронята за жалост изглеждаха съвсем здрави.днес си ги отпуших щото е неприятно като са затваря врата
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: мирис на изгорели газове в купето-решено
здравейте,пак съм аз.исках да ви каже какво излезна.около една скоба на генерацията забелязах много сажди на хийт шилд ли е онва или нещо такова сещате се.запалих мотора и си сложик ръката-духаше.
та така извода е,ако имате подобни проблеми,първо започнете с генерацията.
още веднъж благодаря на всички
та така извода е,ако имате подобни проблеми,първо започнете с генерацията.
още веднъж благодаря на всички

- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Re: мирис на изгорели газове в купето
DA@KA написа:Погледни и за дупки по изпускателната система.

Върни се в “Дизелови агрегати”