Колеги, нуждая се от помощ - за едно роднинско момиче,което трябва да дойде в София за около двайсетина дена.
Трябва му стая, но самостоятелна, със самостоятелен санитарен възел, но може да си позволи не повече то 20, максимум и пряко сили 30лв на вечер!!!!!!!!
Проверих всевъзможни хостели, квартири и т.н. - до тази цена има стаи или по няколко човека, или с общ санит. възел на етажа. За стая със самостоятелен санит. възел цената е по-висока. Вече предложих на роднините това, което съм намерила, но не са съгласни - самост. стая, та самост. стая и самост. баня. Това е.
Моля ви, ако някой знае къде в София има такива стаи, някой хостел или частна квартира, дайте телефон или линк, моля ви.
Предварително благодаря.
Търся евтин хотел, хостел или квартира в София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Търся евтин хотел, хостел или квартира в София
Общежитията в Студентски град. За около 7-8 лева на вечер си в самосотятелна стая с баня и тоалетна. Освен това стаите са ремонтирани и са доста по-добри от повечето стаи по разните хостели
http://uni-campus.net/news.php
п.п. Ако няма свободни стаи в СУ, проверете и в общежитията на НСА, там съм 100% сиг., че винаги има.
http://uni-campus.net/news.php
п.п. Ако няма свободни стаи в СУ, проверете и в общежитията на НСА, там съм 100% сиг., че винаги има.
Последна промяна от Nikkolay на Нед 04 окт 2009 8:28, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вариант, който аз използвам, като отида във Варна по изпити:
http://pozvanete.bg/ads_results.php?tow ... 8&offset=4
http://pozvanete.bg/ads_results.php?tow ... 8&offset=4
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"При Цура" - на лъвов мост - за тая цена - толкос 

Благодаря, колеги. За студентските общежития даже не знаех че може. Хиляди благодарности 

- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Мога да ти препоръчам един.Нещо от сорта на 20 лева беше.Ако имаш интерес ми пиши на лично 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
хотел "Дискрет" до владая се намира 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:хотел "Дискрет" до владая се намира
хахахахха тоя го знам

има и един в Горна Баня,водят го семеен комплекс

Колега, пускат всякакви външни лица ли в общежитията на СУ (и възпитаници ако пускат, ще се вредя)? А как стои въпросът с НСА, добра ли е базата, можеш ли да дадеш някакви координати, както тези на СУ, че и аз имам една командировка до София. Тъкмо ще пробвам новия пасат на дълъг път. 

- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
svik написа:Колега, пускат всякакви външни лица ли в общежитията на СУ (и възпитаници ако пускат, ще се вредя)? А как стои въпросът с НСА, добра ли е базата, можеш ли да дадеш някакви координати, както тези на СУ, че и аз имам една командировка до София. Тъкмо ще пробвам новия пасат на дълъг път.
Зависи къде ще отидеш.Ако е в някой от високите блокове - баните са малки и даже мивката е изнесена в коридора, и има хлебарки.
42-а и 42-б са добре поддържани.Трябва да отидеш в работен ден и да поискаш разговор с домакина на блока.
Ако ти предложат офис, не се съгласявай - нямат санитарен възел.Разбира се семейните общежития са за предпочитане, но там трудно се намират свободни стаи.В бл.51 не те съветвам изобщо да ходиш.
svik написа:Колега, пускат всякакви външни лица ли в общежитията на СУ (и възпитаници ако пускат, ще се вредя)? А как стои въпросът с НСА, добра ли е базата, можеш ли да дадеш някакви координати, както тези на СУ, че и аз имам една командировка до София. Тъкмо ще пробвам новия пасат на дълъг път.
понеже аз пуснах темата преди година - да благодаря на колегите и да кажа - в СУ пускат всички, малко по-скъпо е за чужденци. Неудобството е че трябва да отидете да платите в рамките на работното време. Но може да пратиш някой познат от СФ да платидори и няколко дни по-рано - правила съм го, няма проблеми. Ако си в командировка - издават и фактури.
Има много прилични, нови стаи - с телевизор и минибар. За предпочитане са.

Но ако си сам, по-добре плати 2 легла - така няма евентуално да ти настанят някой друг в стаята.
Иначе в НСА моя приятелка наскоро пробва - беше разочарована, едва издържа и една вечер, беше отишла директно при домакина, но не те съветвам.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Има ли значение в кой квартал ще спи ??
Последна промяна от Pichaga на Сря 01 дек 2010 21:16, променено общо 1 път.
Причина: темата е на година време
Причина: темата е на година време
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хора имам нужда да ми помогнете и на мен,приятелят ми трябва да дойде от провинцията и да пренощува в София за три вечери,но може да даде само 10 лева за вечер,може ли да ми препоръчате място,където да се настани (трябва да намерим място до 21.09.12)
Благодаря ви предварително
Благодаря ви предварително

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Студентски общежития - хотелска част. 6 лева на вечер, писано е в темата, чети преди да питаш 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”