Колеги, препоръчайте фирми за дограмa
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Колеги, препоръчайте фирми за дограмa
Колеги ако някой скоро е сменял дограмата и е останал доволен от цената и качеството нека сподели защото дойде ред да сменям дограма(PVC).Става въпрос за София или Перник.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Re: Колеги препоръчайте ми дограмджии
За колко прозореца става въпрос ?
- golfmaniak666
Ами 4(големи 3 крилни) и две врати и още два малки прозореца
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
а тя търсачката на форума пак не работи 

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Стройинвест - оторизиран представител на Rehau за България
последният път като работиха - дори и кафе не спряха да пият .... да не говорим за цигари
все едно гледам роботи ...... викам спрете за по кафе ..... не може .... работим по ISO === еди колко си .... и за толкова време трябва да сме приключили с поставянето
ако и другите фирми са като тази - значи сме в ЕС !!!
http://stroyinvest.net/

последният път като работиха - дори и кафе не спряха да пият .... да не говорим за цигари
все едно гледам роботи ...... викам спрете за по кафе ..... не може .... работим по ISO === еди колко си .... и за толкова време трябва да сме приключили с поставянето

ако и другите фирми са като тази - значи сме в ЕС !!!
http://stroyinvest.net/
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
За тези

какво ви е мнението?

какво ви е мнението?
- golfmaniak666
Колеги това са ми размерите. 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Аз миналата година подменях две дограми и се вързах на промоциите на В****лов. Останах доста неприятно изненадан...
Дойде някакъв дядка да вземе размери. Мери, прави, струва и след две минути каза, че е готов и си тръгна. Съответно дограмата дойде грешна като размери и трябваше да се преправя стената за да стане
След като дойде деня за монтажа, вкъщи ми се изсипаха една купчина РОМИ!
Излишно е да споменавам нагласата си към тази малцинствена група и, че изобщо не искам такива да ме доближават, камо ли да ми влизат в дома!
До тук добре. Преглътнах изброените негативи и под зоркия ми поглед монтажа започна. Оказа се, че дограмата била и сбъркана, та двама се върнаха да взимат други елементи. Двама останаха да монтират наличните части.
Докато единия придържаше някакви модули, другия слезе да взима нещо от пред блока, видял някаква джебчийка да краде портфейл, подгонил я, хванал я, извикали полиция и го прибраха да дава обяснения та другия дето придържаше вися като паяк два часа с вдигнати ръце на прозореца... След това ми объркаха комарниците и идваха допълнително да ми слагат. Щорите също ги връщаха веднъж.
Майсторчетата дето ми ги пратиха за обръщане на дограмата си оставиха ръцете и гледаха само да претупат нещата и да се изнесат.
Толкоз за В****лов.
Преди две седмици сменях дограма на друго помещение и този път се доверих на кварталния стъклар. Човека дойде, 40 мин. мери, писа, струва, смята и ми поръча перфектна дограма с минимални луфтове.
Дойде, монтира я, игра си, въртя я, сука я, силиконира ми первази, слага ми фиксове по ъгълчетата, нивелири, чудеса и в общи линии си игра половин ден, но ми направи дограма слънце!
Сега като стоя и гледам миналогодишното рехау и тази от преди две седмици просто се чувствам преебан и претупан като клинт на конвейер от голямата и специализирана фирма...
Ако колегата желае мога да му пратя снимки на дограмата и контакти на джамджията на ЛС
Дойде някакъв дядка да вземе размери. Мери, прави, струва и след две минути каза, че е готов и си тръгна. Съответно дограмата дойде грешна като размери и трябваше да се преправя стената за да стане

След като дойде деня за монтажа, вкъщи ми се изсипаха една купчина РОМИ!

До тук добре. Преглътнах изброените негативи и под зоркия ми поглед монтажа започна. Оказа се, че дограмата била и сбъркана, та двама се върнаха да взимат други елементи. Двама останаха да монтират наличните части.
Докато единия придържаше някакви модули, другия слезе да взима нещо от пред блока, видял някаква джебчийка да краде портфейл, подгонил я, хванал я, извикали полиция и го прибраха да дава обяснения та другия дето придържаше вися като паяк два часа с вдигнати ръце на прозореца... След това ми объркаха комарниците и идваха допълнително да ми слагат. Щорите също ги връщаха веднъж.
Майсторчетата дето ми ги пратиха за обръщане на дограмата си оставиха ръцете и гледаха само да претупат нещата и да се изнесат.
Толкоз за В****лов.
Преди две седмици сменях дограма на друго помещение и този път се доверих на кварталния стъклар. Човека дойде, 40 мин. мери, писа, струва, смята и ми поръча перфектна дограма с минимални луфтове.
Дойде, монтира я, игра си, въртя я, сука я, силиконира ми первази, слага ми фиксове по ъгълчетата, нивелири, чудеса и в общи линии си игра половин ден, но ми направи дограма слънце!
Сега като стоя и гледам миналогодишното рехау и тази от преди две седмици просто се чувствам преебан и претупан като клинт на конвейер от голямата и специализирана фирма...
Ако колегата желае мога да му пратя снимки на дограмата и контакти на джамджията на ЛС

- golfmaniak666
Колега дай някакъв контакт с този човек
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Аз преди 3 месеца сменях с тази фирма: http://www.u-stil.com/ Може да видиш и цените на сайта. Марката е Profilink. Доволен. Всичко от поръчката до монтажа беше прецизно и без изненади. Иначе и във форума имаме дограмджия - memberlist.php?mode=viewprofile&u=128787
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си поръчах дограма от ф-ма Lorex....офертите им и отзивите за тях са добри, след 3 седмици мога да изкажа и лични впечатления след монтажа.
Няма да ти излезе скъпо като гледам теб само вратата ти е отваряема, кадето и да поръчаш гледаи опкова да ти е добър ча там наи често дава проблеми занимавам се с дограма 5 години , и знам как стоят нещата .
Даскала™ написа:Ролпласт
като цена там може да е евтино но като качество и монтаж ще има проблеми
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
много са злеДаскала™ написа:Ролпласт
Върни се в “ОФФ-Топик - други”