VW GOLF mk 3 1.8 mi - разход ?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: VW GOLF mk 3 1.8 mi - разход ?
и къде в Бургас ходиш да ти я настройват таз газова
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Petko_GTi написа:Като се има в предвид, че започнах от 18-22 градско и 11 извън, успеха е голям. Стигнахме до 8 извънградско и 10,9 градско (Бургас и областта). Още пробваме настойки като мощността не се е загубила. Тествам я от време на време колко вдига до определена точка от пътя
Това е далеч по-приличен разход. Ако има мегдан да го свалиш още - действай. Според мен единственият начин да се свали разход без това да е за сметка на динамиката е да се играе с предварението

- Petko_GTi
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Това е далеч по-приличен разход. Ако има мегдан да го свалиш още - действай. Според мен единственият начин да се свали разход без това да е за сметка на динамиката е да се играе с предварениетоАко я караш със заводското е добре да направите малко корекции и да настроите пак винтовете на тройника и изпарителя. А 6.5 разход на газ с тая кола дълбоко ме съмнява да го постигнеш, но не пречи човек да пробва и опитва
Стига да имаш време и да ти се занимава, разбира се
Да, предварението ми е на + 1/8 някъде иначе не работи стабилно двигателя и няма мощ.
parno написа: и къде в Бургас ходиш да ти я настройват таз газова
Аз си я правя настройка между врътката на главният маркуч и този за чувствителността на самият изпарител. На този голф 1.8ми 1992, със своят свръх компютър не може кой знае какво да ти направят в сервиза, ако го вържат към компютър, за това и според мен няма смисъл да си даваш парите, освен ако не са ти похвалили определен агент

Сега като се прибера в София ще видим какво ще каже разхода зимата

- Petko_GTi
- Автомобил:
- Двигател:
Бургас -> София колата даде разход от 7,5 литра за 100 км . скорост 100-120 км/ч 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”