Гошо от Русе :)
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Гошо от Русе :)
Голфето плаче да бъде ниско, а относно турбинката- сменяй мотора! 

-
- Автомобил: Голф
- Двигател: Абф
страхотен голф колега лично мое мнение няма нужда от лайсни а само от едно окачване и нож от гти поздрави

Айде с широк нож вече.. Май ще бартеросвам МиМ джантите за Алпината от снимките..
Със моите отпред няма да мога да я смъкна..
Със моите отпред няма да мога да я смъкна..
- schnitzer40
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гошо вече има Спортни пружини отзад и регулируеми амортесьори FK,отпред ще го смъквам напролет,зимата не ми се кара ниска кола 
М-у другото джантите вече са черни,обаче още се чудя дали да им правя червен кант..
Сложил съм му и скромна музичка ама нямам снимки пък и бокса ще се сменя такаче по нататък като взема друг ще се хваля
М-у другото незнам какви са пружините и дали са заводски- черни са и бяха на 3ка АБФ по мое усмотрение свалят със -40 някъде

М-у другото джантите вече са черни,обаче още се чудя дали да им правя червен кант..
Сложил съм му и скромна музичка ама нямам снимки пък и бокса ще се сменя такаче по нататък като взема друг ще се хваля

М-у другото незнам какви са пружините и дали са заводски- черни са и бяха на 3ка АБФ по мое усмотрение свалят със -40 някъде

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Не му слагай червен кант на джантите, така си е по-добре. Или изцяло черни или изцяло сиви 
Относно лайсните - ако все пак решиш да слагаш, можеш да ги залепиш с полиуретаново лепило. То ще ги задържи и няма да мръднат въобще, но в никакъв случай не дупчи вратите. Аз имам сменяна врата без дупки и си залепих лайсната само с лепило. Вече 5 или 6 години не е мръднала
Ето го лепилото, има го в строителните магазини
:link
И нещо за стимул

Относно лайсните - ако все пак решиш да слагаш, можеш да ги залепиш с полиуретаново лепило. То ще ги задържи и няма да мръднат въобще, но в никакъв случай не дупчи вратите. Аз имам сменяна врата без дупки и си залепих лайсната само с лепило. Вече 5 или 6 години не е мръднала

Ето го лепилото, има го в строителните магазини

И нещо за стимул

Емии ще мисля над въпроса щото и аз като го гледам му липсва нещо и то май са си лаистните
За прагове също мислих ама трябва и веждите да се сменят с такива от GTI аа не ми се занимава..

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
свали предницата и боядисай джантите в светло сребро или тъмен графит
така биха изглеждали супер на червеното
така биха изглеждали супер на червеното

Айде и аз да пусна един тийзър,почти е готов ама трябват корекции,утре като го довъшрим ще пусна още снимки 

- Golf_Diesel_
Слагай му едни бели мигачи 

- Golf_Diesel_
Моята предница се очертава да бъде същата като твоята 

Ето няколко снимки.. Отдясно не съм забелязал че над десният фар не съм сложил веждата като хората,ще я оправя