Голф 3 1.9 тди 1Z гасне в движение и трудно пали

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 3 1.9 тди 1Z гасне в движение и трудно пали

Мнениеот Zinoto » Нед 16 сеп 2012 23:18

matres написа:колеги днеска май открих горе долу проблема днеска като мърдах на горе на доло волана и колата гаснеше ... натиснах клаксона и пак изгасна ...

Май познах а? В другата тема хвалиш Голф 3, че нямало да те остави на пътя, но това важи за голф 2 :wink:

matres
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот matres » Пон 17 сеп 2012 7:56

Zinoto написа:
matres написа:колеги днеска май открих горе долу проблема днеска като мърдах на горе на доло волана и колата гаснеше ... натиснах клаксона и пак изгасна ...

Май познах а? В другата тема хвалиш Голф 3, че нямало да те остави на пътя, но това важи за голф 2 :wink:

Евала но пак не ме е оставил защото си пали ;) ако ще с бутане с каквото иска да пали ВАЖНОТО е че ПАЛИ !!!
просто не ми спами темата защото грам не разбираш от Голф !!!

Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zinoto » Пон 17 сеп 2012 11:29

На теб явно не трябва да ти се помага. Единствен аз ти казах, че е клеморед и пак не си доволен. За да знам, че е това познавам Голф 3 в пъти повече от теб и са минали стотици проблемни голфове през ръцете ми и ако не съм помогнал поне съм дал точна диагноза. Бъди здрав, не си първия няма и да си последния неблагодарник. Палела била mhihi

matres
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот matres » Пон 17 сеп 2012 11:53

Zinoto написа:На теб явно не трябва да ти се помага. Единствен аз ти казах, че е клеморед и пак не си доволен. За да знам, че е това познавам Голф 3 в пъти повече от теб и са минали стотици проблемни голфове през ръцете ми и ако не съм помогнал поне съм дал точна диагноза. Бъди здрав, не си първия няма и да си последния неблагодарник. Палела била mhihi

Аз съм благодарен.. но да плюеш Голф 3-ка и то в този форум ... и какво сега ако е от клемореда дай колата да е боклук защото за 3 години от както е при мен само това се е развалило ? според мен не си прав голф 3-ката е много здрава кола !

Върни се в “Дизелови агрегати”