Помощ за избор на паркетен джип
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Re: Помощ за избор на паркетен джип
Самурая е наи евтин и като разход и като части 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
vaiper 1 написа:Самурая е наи евтин и като разход и като части
Да ама рязко ти се вдигат разходите за зъболекар заради изпопадалите пломби и за уролог заради камъните в бъбреците които се откачат и тръгват да излизат от вибрацийте

- vaiper 1
- Неграмотен
- Двигател:
Stivi написа:vaiper 1 написа:Самурая е наи евтин и като разход и като части
Да ама рязко ти се вдигат разходите за зъболекар заради изпопадалите пломби и за уролог заради камъните в бъбреците които се откачат и тръгват да излизат от вибрацийте
Ако ще е само за риба може дасе преживее иначе си прав

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Или това
и си решаваш проблемите.Какво толкова му се чудиш,тоя модел фронтера,опелското му е само емблемата и двигателите ,които учудващо,но опел успява да ги прави,всичко друго е Исузо-(купе и предавателни механизми)
Или това
и си решаваш проблемите.Какво толкова му се чудиш,тоя модел фронтера,опелското му е само емблемата и двигателите ,които учудващо,но опел успява да ги прави,всичко друго е Исузо-(купе и предавателни механизми)
Търсим бензин,2.0 литра( поне ),да става за газифициране и да има нормалните екстри.
Колата да поне 2002 година или по нова.
За бюджета си вземи една Витара и си решаваш проблема

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Витарата е опция, но до някъде. Дългата база в заводския си вид може би ще пасне на конкретните изисквания. С по-старите Витари имам вземане даване и затова го казвам
.
Като съвет - да се качи на различните предложени джипове и да си хареса 3-4 модела. Да ги провери от към поддръжка (цени, здравина) и разход, и на база на това да си избере. Да обърне особено внимание на поддръжката - джипките излизат като цяло по-скъпи от леките коли. Относно разхода - всичко що е с 2 диференциала и раздатъчна кутия харчи доволно повече от подобните неща само на предно.
Относно ходенето на риба - повечето ни язовири вече до толкова са "облагородени" от минаващите леки коли около тях, че до 90% (ако не и повече) от местата се стига с нормална лека кола. Конкретно с Пасат Б5 съм ходил на същите места дето сега ходя с Витарата. Разликата е, че с Витарата по-малко ми пука как минавам и не ме е страх к'во ще правя ако завали дъжд
.
Като съвети - да бяга от джипки на ресьори
. И ако е за основна кола - да не прави компромиси с комфорта.

Като съвет - да се качи на различните предложени джипове и да си хареса 3-4 модела. Да ги провери от към поддръжка (цени, здравина) и разход, и на база на това да си избере. Да обърне особено внимание на поддръжката - джипките излизат като цяло по-скъпи от леките коли. Относно разхода - всичко що е с 2 диференциала и раздатъчна кутия харчи доволно повече от подобните неща само на предно.
Относно ходенето на риба - повечето ни язовири вече до толкова са "облагородени" от минаващите леки коли около тях, че до 90% (ако не и повече) от местата се стига с нормална лека кола. Конкретно с Пасат Б5 съм ходил на същите места дето сега ходя с Витарата. Разликата е, че с Витарата по-малко ми пука как минавам и не ме е страх к'во ще правя ако завали дъжд

Като съвети - да бяга от джипки на ресьори

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Равитието до момента :
Карахме Витара дълга баз и 2.5 V6-доста тясно е вътре и не се чустват тезаи много коне под капака...Не те залепя за седалката като го изрежеш на 2ра...
Хюндай Санта Фе и 2.4 литра 4Х4 на газ-много върви това нещо бре... Ама и си харчи доста заради постоянното 4Х4...
Рав 4 и 2.0 двигател на газ-приятна за каране джипка,но няма дух тази кола...
Мазда карахме и е доста добра като цяло-2.0 двигателят на газ е доста жив,но искаме 2.3... Рядко има 4Х4 модели на пазара-повечето са само на предно. Доста се замисляме за този модел...
Копието на Мазда от Форд-доста добра джипка,но някакси 2.0 все едно го няма под капака... Търсим нещо по-голямо и 4Х4...
Гледаме сега и Рено Сценик RX4..
Някой в мнение за МАздата и Форда...
Търсенето продължава...

Карахме Витара дълга баз и 2.5 V6-доста тясно е вътре и не се чустват тезаи много коне под капака...Не те залепя за седалката като го изрежеш на 2ра...

Хюндай Санта Фе и 2.4 литра 4Х4 на газ-много върви това нещо бре... Ама и си харчи доста заради постоянното 4Х4...

Рав 4 и 2.0 двигател на газ-приятна за каране джипка,но няма дух тази кола...

Мазда карахме и е доста добра като цяло-2.0 двигателят на газ е доста жив,но искаме 2.3... Рядко има 4Х4 модели на пазара-повечето са само на предно. Доста се замисляме за този модел...
Копието на Мазда от Форд-доста добра джипка,но някакси 2.0 все едно го няма под капака... Търсим нещо по-голямо и 4Х4...

Гледаме сега и Рено Сценик RX4..
Някой в мнение за МАздата и Форда...

Търсенето продължава...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Некои тука искат и стрелата у точката и душата в рая.
. Нема пълно щастие колега!А иначе гледах до нас продават наточен / на глед/ Нисан Терано. Ако искаш снимка - утре!

- vaiper 1
- Неграмотен
- Двигател:
Дизел за джип тъи знам аз
Всички джипове горят ако некои си мисли нали.....
Ланд Ровер примерно 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Pirogov написа:Фиат Панда 4x4 от старите квадратните
Сега ако кажеш какво общо има тоя архаичен кашон с понятието "паркетен джип" ще е супер

Идеален е за риба и може да изкачи Еверест
По-добър джип от повечето изброени тук 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Като карал Фиат Панда ви препоръчвам да стоите далеч от това чудо на италианската техника. Да, високо и проходимо е, но до там....
- HARLEY DAVIDSON
- Автомобил: VW EOS 1600 FSI
- Двигател:
Колега, решението е Audi B4 Avant 2.0i 16V 136к.с. Quatro с метан - железен мотор и ходова част, по проходим от някой изброени по-горе псевдо джипове, достатъчно място в комбито, движи се почти за без пари(10лв/100км)!!! Съвсем случайно имам един такъв: http://coverdale.snimka.bg/automobiles/ ... tro.734376
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Хахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Ей човек,оправи ми деня,честно...по тъпанарско предложение на колата си,не бях чувал
,как пък така,съвсем случайно да имаш под ръка един такъв автомобил,като човека пита за паркетник
You made my day

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”