За хората и... Човеците...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Re: За хората и... Човеците...
В тези вълчи времена все по-често се изумяваме на такива случки. Това е жалкото....
- wassilzaza
- Автомобил:
- Двигател:
Браво за постъпката. Познавам човека лично, запознали сме се с него по Аудио съборите. Не сме се виждали скоро, но мнението ми за него същото. Браво! 

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Лятото сядаме на обяд с приятели в една закусвалня на морето. Хапваме, пийваме. Естествено аз си вадя телефона да не ми изпадне от късите гащи /айфон 4/ и го пляскам на масата. Съответно ставаме и си тръгваме. След 15 минути сэм се прибрал и се сещам за телефона и изтръпвам. Няма го, останал е там. Изстрелвам се като ракета, като по пътя звъня като побеснял от телефона на жена ми, но никой не вдига. Пристигам запъхтян и отдалече двойка възрастни руснаци седнали на масата ми сочат към телефона, който си звъни кротко. Никой не го беше бутнал. Не знам късмет ли е или има хора и хора...
- nerd
- Автомобил: vw golf 5 2 fsi
- Двигател: 2006
Тетевен е един уникален град явно и хората са такива 

- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Миналото лято бяхме на море във Варна с жена ми.Една вечер тя се сети да звънне на дъщерята в София, да я чуе как е, а отсреща на телефона китайка,която не знае български език.С много труд разбрахме, че е китайски ресторант и телефона е забравен на масата.Свързахме се с приятеля на дъщерята за да им кажем,че нейния телефон е в китайкия ресторант в който са били последно.Всичко приключи добре.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Много се радвам на такива хора, които не се продават, а именно момчето което ти е намерило личните вещи! Това са истински пичове! Да е жив и здрав!
Също и аз имах такава случка, седя на една пейка и лафим с един другар и да не ми падне телефона с портмонето, го сложиш до мен на пейката, и по едно време си тръгвам, и забравям на пейката портмонето и гсм-а!
По едно време се сещам къде съм ги забравил, и яко тичане! За мой късмет ги е намерила една жена, която ми ги върна, не и дадох пари, купих и цигари и почерпих бира! Да е жива и здрава, спести ми много главоболия! Дано има все повече такива хорица! За да може държавата ни да се оправи изцяло, даже и до властта!
Също и аз имах такава случка, седя на една пейка и лафим с един другар и да не ми падне телефона с портмонето, го сложиш до мен на пейката, и по едно време си тръгвам, и забравям на пейката портмонето и гсм-а!
По едно време се сещам къде съм ги забравил, и яко тичане! За мой късмет ги е намерила една жена, която ми ги върна, не и дадох пари, купих и цигари и почерпих бира! Да е жива и здрава, спести ми много главоболия! Дано има все повече такива хорица! За да може държавата ни да се оправи изцяло, даже и до властта!

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Само възхищение може да буди подобна случка!
Наскоро мой колега намери дамска чанта с 800 лв., безброй дебитни/кредитни карти, лична карта, телефони, гримове - абе всичко...
Извадил вечерта личната карта и почнал да търси въпросната дама във фейсбук. За късмет телефонът й звъннал и всичко приключило с много щастлив край.
Наскоро мой колега намери дамска чанта с 800 лв., безброй дебитни/кредитни карти, лична карта, телефони, гримове - абе всичко...
Извадил вечерта личната карта и почнал да търси въпросната дама във фейсбук. За късмет телефонът й звъннал и всичко приключило с много щастлив край.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Има такива хора! Има ги и тук във форума и не са малко (за щастие) !
БРАВО и от мен! Така се прави!
Нека си помагаме, за да ни е лек животеца .... колкото и мизерен да ни се струва ...
БРАВО и от мен! Така се прави!
Нека си помагаме, за да ни е лек животеца .... колкото и мизерен да ни се струва ...
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Евала на такива хора
Да ви разкажа моя случай обаче. Намирам в пощенската си кутия портмоне в което имаше само лична карта на жена. Видях адреса и отидох да й занеса личната карта. Обяснявам за случката и първия въпрос беше: Къде са парите ?
Мисля си на ум: Ако аз съм й взел парите едва ли щях да ходя да си връщам портмонето. Свят широк - хора всякакви

Мисля си на ум: Ако аз съм й взел парите едва ли щях да ходя да си връщам портмонето. Свят широк - хора всякакви

Върни се в “ОФФ-Топик - други”