Мнение за Опел Астра, ауди а3 и голф 4
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Мнение за Опел Астра, ауди а3 и голф 4
Колеги интересувам се от моделите не двигатели и разходи.Наскоро продадох колата си и сега търся ново попълнение.спрял съм се на Опел Астра(полицеиската),ауди а3 и голф 4.според вас кое е наи доброто решение като цена качество якост и прочие?за сега търся модел а като се спра на някой модел вече ще започна да търся кой двигател да взема. 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Мнение за 3 марки коли.
Аудито естествено. При сходни технически състояния, другите ти кандидати не стават.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Абе не знам за аудито, но имам приятел с астра като на куките и за 1 год. само накладки е сменил. Отделно съм много впечатлен от возията на колата + това че е много стабилна. Другият + на астрата е че харчи по малко от аудито, също и покупката ще е по евтина, и частите са на половината на ауди или поне това е моето впечатление. Можеше да кажеш на какви двигатели си се спрял и какво очакваш от автомобила. Аз лично съм за астрата или голф 4 (все пак е VW) 
Поздрави и успех с покупката и каквото и да си вземеш няма да съжаляваш, моделите на които си се спрял са доста масови и части има БОЛ, също така са доста здрави

Поздрави и успех с покупката и каквото и да си вземеш няма да съжаляваш, моделите на които си се спрял са доста масови и части има БОЛ, също така са доста здрави

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
bobocamaro написа:Аудито естествено. При сходни технически състояния, другите ти кандидати не стават.
Голф 4 не отстъпва по нищо.

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
+1 за Astra....
Бензин MI - 75кс (стария мотор евтина газификация)
Дизел DTI - 101 кс (хвалят го в сервизите ужким бил сполучлив)
Ако искаш нещо за настъпване оглеждай се на 2.0 16V 136кс доста бягат но и бая бензин си лапат
Бензин MI - 75кс (стария мотор евтина газификация)
Дизел DTI - 101 кс (хвалят го в сервизите ужким бил сполучлив)
Ако искаш нещо за настъпване оглеждай се на 2.0 16V 136кс доста бягат но и бая бензин си лапат
Бегай от тоя опел!
Или голфа или аудито,но ауди а3 с 4 врати трудно се намира...не че трудно се намира,но е по-скъпо.
1.9 ТДИ са добри двигатели независимо на кое купе е (а3 или голф).
Или голфа или аудито,но ауди а3 с 4 врати трудно се намира...не че трудно се намира,но е по-скъпо.
1.9 ТДИ са добри двигатели независимо на кое купе е (а3 или голф).
- zografski
Защо да бяга от опелите? Не са това което бяха https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 3733_n.jpg корозия, корозия и пак корозия
. Не съм много съгласен с теб да бяга от опелите, защото специално този модел е доста сполучлив, но всеки си има мнение
П.П. Надявам се снимката от линка да ви хареса

П.П. Надявам се снимката от линка да ви хареса

- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Колега доста луда снимка.не ми се кара дизел колеги мисля нещо на бензин и да му сложа газ.мисля за астра 4 врати 1.6 16в но засега е само мисъл.
Снимката си я бива.За мен Опел не е кола,интересното е че имам приятели който имат опели и казват същото.
Чакай са колега...значи продал си АБФ-а от гаража и ще си купуваш скОпел
Чакай са колега...значи продал си АБФ-а от гаража и ще си купуваш скОпел

- zografski
БТВ моят приятел има точно този мотор Астра 1.6 16v, само че двувратка. Значи за вървеж ... с тоя екотек двигател не очаквай да върви много! Полото ми 1.4 16ка изкъртва 1.6 и 1.8 16в на астрите, така че не очаквай много като вървеж, но на мен лично много ми допадна возията и стабилността в завои, а и не харчат много!
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
като сметнеш и маслото дето харчат си се намества разхода ти кажа
- zografski
Ми моят френд до сега не се е оплакал, че му харчи масло! А не е като да не съм го разпитвал дали е доволен от Астрата. При културно каране на дали ще ти харчи масло, освен ако не е за смяна на гарнитура или няма др. проблем с теч.
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Тази астра и за мен е доста сполучлива, стига да попаднеш на читав мотор. Работя в магазин за авточасти, в склада има 300 тампона за окачването на голфа и по-малко от 30 за окачването на опела, астрите по пътищата не са 10 пъти по-малко от голфовете, сам си прави изводите.
Да не горят много докато не им се запуши/развали EGR клапана,което след известно време е неизбежно....след това стой та гледай.
Последна промяна от Ivan_GT на Чет 20 сеп 2012 20:40, променено общо 1 път.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
zografski написа:Ми моят френд до сега не се е оплакал, че му харчи масло! А не е като да не съм го разпитвал дали е доволен от Астрата. При културно каране на дали ще ти харчи масло, освен ако не е за смяна на гарнитура или няма др. проблем с теч.
тия астри са много тесни вътре,и да спрямо полото ти е по стабилна-все пак е по голяма кола,според мен голф или ауди
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”