! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот eminem94 » Нед 16 сеп 2012 19:19

Малеее сигурен съм,че много хора не мислят като карат .... Почне ли да пръска и става мазало по пътищата ... Немогат ли да преценят,че като вали и спирането е по-трудно или просто да спират на скорост и да спазват дистанция ..... Днес докато обиколя да си изчистя колата из Люлин по автомивките станах свидетел на 4-5 леки ПТП-та....

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bayspiro » Нед 16 сеп 2012 19:20

veronika92 написа:Днес покарах малко колело в паузата докато нямаше дъжд , ходих до Кауфланд.
Пресичам си аз с колелото път с 2 ленти в едната посока и 2 ленти в другата посока, на пешеходна пътека съм по средата и си бутам колелото. Един идиот реши да ме заобикаля в насрещното. Аз съм малко дива и бутнах колелото за седалката да отиде 1-2 метра напред, оня идиот толкова рязко зави, че чак се завъртя, чак ми стана съвестно.

Тук идиотите май са били повече :screwy

Потребителски аватар
rosi17go
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosi17go » Нед 16 сеп 2012 19:35

bayspiro, кой е в нарушение ? Мацката която пресича на пеш. пътека или другия ?

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Нед 16 сеп 2012 19:39

veronika92 написа:Аз съм малко дива и бутнах колелото за седалката да отиде 1-2 метра ..

Жалко, че лицето не е прегазило колелото. Едно акта за пътека е бесен, второ щеше да ти купи ново.
За протокола:
По "България" след "Каблешков" масово се завива надясно от средна лента, към паркинга на Билла. В плътен трафик :horror:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 16 сеп 2012 19:43

Днес сутринта към 09:30часа, карам по една еднопосочна улица (аз съм с предимство) и доло на кръстовището съм без предимство и се престроявам и пускам ляв мигач, и по едно време Бяла веКтра, пуска ляв мигач (да завие по забранената еднопосочна улица) и направо се нанизва срещу мен. Гледам като пребит, някакъв дятка на 80 години гризнал волана, и срещу мен, затвори ме и немога да изляза от улицата, а той искал да обърне колата, да направи обратен завой и пак да се върне, но не разбрах как така ме игнорира и хич не му пука, ударих му няколко клаксона, за да не ме удари, а той няма никаква реакция, и когато направи неговата си маневра, по неговия си правилник, видях на задната брония на Вектрата пишеше "GAME OVER" Направо си бях в играта!

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bayspiro » Нед 16 сеп 2012 19:50

rosi17go написа:bayspiro, кой е в нарушение ? Мацката която пресича на пеш. пътека или другия ?

Ако идиота беше уцелил колелото, този дето го бута, можеше да обяснява на св.Петър, че е праведен :idea: А може и някой друг в района на лупинга на камикадзето.

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Нед 16 сеп 2012 22:58

пълно е с малоумници по улиците и паркингите :banghead:

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пон 17 сеп 2012 16:40

Тъпо е да се вписваме сами в такива теми, но всеки прави грешки. Днес уж да хвана зеленото, един пред мене обаче спря, и то направо си стана червено, видя ми се че има време да мина, абе общо взето много тъпо се почувствах от това което направих!
Извинявам се задочно на всички, рядко ми се случват такива ситуации, но ще се опитам за в бъдеще да не изпадам в ситуации да ми подвиква някой "кво прайш бе", вероятно на истинските "идиоти" не им пука, но на мен ми става тъпо! И после съжалявам!

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пон 17 сеп 2012 19:47

bobocamaro написа: ........................

УважаеМи Колега :) това там е съвсем нормална маневра за Идиотите. За справка няколко страници по-назад в темата /206-та страница в средата/ :

Exell написа: От доста време не съм писал в темата , та..........

1. Преди около 2-3 седмици си карам по Тодор Каблешков посока Борово и ......
......

Сега пак ще ме нахранят , че това В ЗАДРЪСТВАНЕ си е съвсем нормална МАНЕВРА разбиииш ли!

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 19 сеп 2012 17:07

Двама Идиоти.

1.Вчера в задръстване до НДК спирам на червено. Отваря се вратата /пасажерската/ на колата до мен /черна шкода октавия/ и се "изпуска" опаковка от ВАФЛА на пътното платно. Прозореца ми беше свален и се извиках "Браво бе , селянин" . Оказа се , че и прозореца на г-н.АзСъмСеляндур беше свален леко и ме чу , погледна ме тип "КъВ е проблема ся" , след което каза нещо на шофьора , предполагам нещо от типа "тоя ме виде как си ИЗПУСНАХ боклука" . Светна зелено и толкова се засилиха напред , че започна да изпреварва на слалом колите до следващия светофар на CCS.
В автомобила бяха двама чички /дядоВци/ на около 50-60г/ с костЮмчета. Браво на тях!

2.Днес в задръстване на кръстовището на Вапцаров /точно това кръстовище на което преди известно време направих клипче и чак получих забелеЖка от коУега.....на семинарията/ светва зелено , сбутват се заради тия , които "объркаха" лентата и един Джип от Литекс моторс се тресна в колата пред него /субару/. Човека в субаруто пусна авариен сигнал и се качи на бордюра . Зад него тоя с джипа го изпревари и продължи по пътя към Д.Баучер :) . Човека със субаруто веднага слезе от бордюра и тргна след джипа . Аз бях една кола след него. На следващия светофар спряха един зад друг , слезе тоя от Джипа /костюмар , тъмни очила , гоУем на размери/ отиде до човечеца от Субаруто и му каза нещо. Качи се в джипа и си продължи по пътя.
Надявам се потърпевшия да се обади на КАТ и да издирят другия.

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Чет 20 сеп 2012 20:30

вчера на едно от най-натоварените кръстовища в Монтана един пич с ауди комби си изтърва от багажника един ....радиатор, насред пътя :Mr Green Fun .

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пет 21 сеп 2012 0:34

В трафик,на светофар,на зелено някакъв спря,за да слезне някаква скумрия(очевидно му беше жена или колежка) като по този начин блокира всички колеги,които искаха да направят десен завой...получаваше звучни сигнали,от които изобщо не се трогваше.Бях близо до него и чаках пък червеното за ляв завой,свирнах му и аз въпреки,че не ми пречеше,при разминаването видях,че това е фуражка с цивилната си кола. :screwy Що за безобразие!И после този чичко ще ми раздава правосъдие. facepalm

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пет 21 сеп 2012 9:44

Вчера си карам в дъжда,пробирам си дупки и локви(щото тука са много) и една руса дърта крава ненормална изпреварва 3-4 автомобила,намиращи се зад мен и правещи същото, което и аз.В момента, в който се намира на задния ми ляв калник, на не повече от 5 см от него така грозно плясва в една дупка и ми залива цялата кола с кал.По принцип не паля от такива глупости, ама ми кипна и я настигнах и със жестове от типа :dontknow: "кво правиш не разбирам" КУЛТУРНО се опитах да и покажа, че не е препоръчително да си излиза от вкъщи, камо ли с кола.И изведнъж кравата проста скача на спирачките с лев волан :horror: ..отваря джама и почва да ми обяснява колко съм смотан, че я засичам(а имаше доста разстояние между 2те коли), какво съм искал и т.н...Пожелах и все да си има нещо в дупката, с която говори и си заминах...Беше с неква сива Фиеста, от предпоследния модел.Аджеба аз ли сбърках?

Потребителски аватар
sp_konsulov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sp_konsulov » Пет 21 сеп 2012 12:35

@Nafta, не мисля, че нарочно те е опръскала жената, всеки гледа да избегне дупките, ама дали винаги успява ?!

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Нед 23 сеп 2012 17:06

"Поздрави" за цайса с голата тиква!Пежо кабрио,РВ8008-при изпреварване тръгна да ми свири,съответно и аз!После го настигнах,но имаше трафик и не можеше да се изпреварва в с.Първенец до околовръстното на Пловдив,та не ми дойде на акъла да му облеща дългите отзад и да караме така 3,4 км!Имаше някаква флиорца,та затова беше мъж явно... :beat_butt2

Върни се в “Пътеводител”