мисля че от снимките доста добре ще се види точно какво трябва да се направи,някой хора може да ме оплюят че е цигански тюнинг но аз съм доволен от ефекта LED Халугени с лупи голф 3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
LED Халугени с лупи голф 3
Здравейте колеги наскоро си взех голф 3 гти с халогени но се оказаха с пластмасовия рефлектор и единия беше стопен такаче нямаше какво да рискувам,една вечер на нощната ми смяна забит поглед към тавана измъдрих ето това за което инвестирах 2 халогена които бяха за боклука и 6 лева за лед лунички по 3 лева бройката както и лепенка за порязване понеже не внимавах
мисля че от снимките доста добре ще се види точно какво трябва да се направи,някой хора може да ме оплюят че е цигански тюнинг но аз съм доволен от ефекта 
мисля че от снимките доста добре ще се види точно какво трябва да се направи,някой хора може да ме оплюят че е цигански тюнинг но аз съм доволен от ефекта Re: LED Халугени с лупи голф 3
Сега ги монтирах но нещо слабичко ми се вижда да светят ако е така и довечера(ще има снимки) ще махна лупите и само на лунички ще остане 
- crashman
- Автомобил: Bora
- Двигател: AUS
- Контакти:
Re: LED Халугени с лупи голф 3
Ти ако изкараш поне близък ефект на този, който очакваш пак ще е добре.
Как ги мислите тези неща, направо се чудя. Отделно, че имаше такава тема някъде вече.
P.S. Пише се халОген!
Как ги мислите тези неща, направо се чудя. Отделно, че имаше такава тема някъде вече.
P.S. Пише се халОген!
Последна промяна от crashman на Съб 22 сеп 2012 0:38, променено общо 1 път.
- nuri_3556
- Автомобил: Golf 3+golf 4
- Двигател: AEK 1995+AGU 250+
- Контакти:
как свети интересно ми е,но пробвай с лупа и без лупа 

С лупа халогена не свети много утре ще го отворя и единия ще го оставя с лупа а другия без и ще сравня към колегата с критиките покажи ми голф 3 с лупи на халогена където свети като хората или се доближава до истината. Под замисъл на халоген е да разпръсква светлината а от VW защо са сложили лупи за да ги центрират незнам.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Сериозно ли смяташ, че с тия диоди ще виждаш нещо в мъгла? 
Освен това се пише халОгени, а също така правилното им название е "фарове за мъгла", от английски foglights. Халогенен е всеки фар, в който има халогенна крушка.

Освен това се пише халОгени, а също така правилното им название е "фарове за мъгла", от английски foglights. Халогенен е всеки фар, в който има халогенна крушка.
Ако исках да ми свети в мъгла ХАЛОГЕНА щях да сложа жълти крушки а не бели капиш?