подлакътник Голф 2 става ли?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nebeto
Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
Двигател: AFN 1996

подлакътник Голф 2 става ли?

Мнениеот nebeto » Съб 22 сеп 2012 3:47

Привет съфоорумници.Понеже съм се возил на доста коли и съм карал кола с подлакътник страшно удобно си е и реших да сложа подлакътник на моя Г2 87г.Силно ме интересува като се сложи подлакътник не пречи ли за дърпане на ръчната,затруднява ли се закачането на коланите и има ли проблеми за падането на облегалката (Голфа е с две врати).Не ме интересуват моделите с поставки за чаши/шишета,а само за удобство.Снимките и примерните материали са за предпочитане.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: подлакътник Голф 2 става ли?

Мнениеот stefan4o » Съб 22 сеп 2012 6:37

За какъв пробег без почивка говорим?
Иначе подлакътник заводски не се предлага за този модел респ. трябва да търсиш някой брилянт от великата китайска инженерна мисъл, на който все нещо ще е направено така, че да пречи. Повечето подлакътници, които съм виждал по тези коли стоят като изср@ни там, ако ме разбираш. Ако много държиш да имаш подлакътник на точно този автомобил и имаш свободно време можеш да опиташ да си присадиш някой от ФВ-групата. Примерно на Пасат Б5.5 е измислен доста прилично - с нефиксирана възглавница, която се мести напред-назад според различните "размери" на шофера.

Потребителски аватар
miro_87_pk
Автомобил: Audi A3
Двигател:

Мнениеот miro_87_pk » Съб 22 сеп 2012 10:32

здр колега на моето венто имах един които се фиксира и не марда на никаде беше гаден за това го смених с един които се дига и сваля като оргиналните на фв може да се регулира на височина спрямо винтове ето една снимка не се вижда хубаво но за пример как стой ако искаш мога да направя снимки от сички страни да добие представа копувал сам го по спомени около 20лв. в перник.Изображение

Потребителски аватар
nebeto

Мнениеот nebeto » Съб 22 сеп 2012 22:50

този модел и на мен ми допада (доста елегантно седи) и така като гледам няма да ми пречи нито за ръчната нито за нищо.Може да ми пуснеш една снимка снимано отзаде да видя самото захващане защото на Г2 няма такова барче чак до задната част на предните седалки.

Потребителски аватар
miro_87_pk
Автомобил: Audi A3
Двигател:

Мнениеот miro_87_pk » Нед 23 сеп 2012 14:34

да знам какво е арчето като на сеат толедо е аз моя подлакатник го продадох на един приятел и го монтирахме на сеат толедо ще му кажа да направи снимки и ще ти ги пратя а в прочем когато се монтира може да се дига нагоре и да стои там.

Потребителски аватар
nebeto

Мнениеот nebeto » Сря 26 сеп 2012 4:13

ето какво се случи и с мен.
Това е първоначалното положение,даже не е закрепено,а стои на магия.Малко кофти се получи защото закачалките на коланите останаха малко скрити и въртелешките за регулиране на облегалките закачат на ламарините но всичко това ще се доизкусури.
Това е почти като [urlhttp://без_спам_моля/podlakatnik-17812-p-4817.html?cPath=12_715#]моето[/url] само дето кожените места са ми кафеви и вътре нямам място за телефона,но за сметка на това цената е далеч по-надолу.
Прикачени файлове
DSC_1195.JPG
DSC_1196.JPG
DSC_1197.JPG
DSC_1198.JPG

mitaka_xxx
Автомобил: Golf 3
Двигател:

Мнениеот mitaka_xxx » Сря 26 сеп 2012 8:26

има оригинални на КАМЕЙ при Ауди 80,там е само подлакътник без джоб или други глупости който е монтиран на П-образна шина и се захваща на тунела,с малко техническа мисъл и някои машинки предполагам ще се справиш да си направиш такъв вместо да приспособяваш някой разклинен китаец,подобен вариант са подлакътници като на Г3,Ауди100,А6 които са монтирани към шофьорската седалка и се движат с нея

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”