свързване, аларма към ел.стъклата на голф 4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
gomez написа:Може ли някой колега да ми каже какъв цвят са двата кабела, които дават на късо при задържане на ключа в бравата ( шофьорска или пасажерска) ??? Целта е да сложа гореспоменатото реле за време да задържа имитирайки завъртян ключ !!
На Г3 са сив и червен с бяло, предполагам и на Г4 са същите.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gomez написа:Може ли някой колега да ми каже какъв цвят са двата кабела, които дават на късо при задържане на ключа в бравата ( шофьорска или пасажерска) ??? Целта е да сложа гореспоменатото реле за време да задържа имитирайки завъртян ключ !!
Има доста по прости схеми с LM555 ЕТО
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
според вас тази аларма ето тук http://shopet.bg/index.php?main_page=pr ... cts_id=122 добра ли е ? и може ли да вдига лрозорците? защото мисля да си я взема.
- DJU
- Автомобил: GOLF MKIII
- Двигател: PB 1992
Re: свързване, аларма към ел.стъклата на голф 4
колеги моля за помощ,значи купих си модул с дистанционно за централно заклучване без аларма,има функция да вдига стъклата при заключване,обаче стъклата на голфа имат вграден комфорт модул,та този импулс мие ненужен просто трябва да удължа времето на модула,има и джъмпер само ми трябва да го изместя зада му задам повече време и готово.Та въпроса ми е как да го изместя тоя джъмпер как ства номера,джъмпера е едно бяло копче което се натиска,но го натиснах и никаква промяна моля за помощ 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: свързване, аларма към ел.стъклата на голф 4
А как става номера дадена аларма с вграден модул за централно заключване, да се свърже и да управлява централното на вратата? Струва ми се вероятността да съвпадат буксите на различните автомобили и аларми е доста малко...май трябва да се преправя нешо или се бъркам?