vw bora въпросчета
-
Ar.eskov
- Автомобил:
- Двигател:
vw bora въпросчета
Здравейте.Преди 2 месеца си купих бора от англия!И вапроса ми е .. че като отворя шофиорската врата осветлението на салона не светва??? до като останали те врати която и да отворя сичко е наред...и другия ми въпрос е...копчетата за парното неми светят кажете как даси сменя лампичките зада неплаштам на някои майстор... благодаря предварително за помоща колеги

-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw bora въпросчета
пиши в търсачката микро ключе и ще се учидиш колко отговора има за твоя проблем.
За осветлението на копчетата за парното не е сложно издърпваш копчето за пускане на вентилатора(степените от едно до 4) и вътре ще видиш една лампа.Аз лично на моя голф го смених с помощта на клеща и парцал за да мога да извадя копчето и после с помощта на пинсета извадих старата крушка и сложих новата.Има само една крушка да не започнеш да търсиш и по другите копчета крушки ,че ще останеш разочарован,че няма да намериш
.
Дано съм ти бил полезен
За осветлението на копчетата за парното не е сложно издърпваш копчето за пускане на вентилатора(степените от едно до 4) и вътре ще видиш една лампа.Аз лично на моя голф го смених с помощта на клеща и парцал за да мога да извадя копчето и после с помощта на пинсета извадих старата крушка и сложих новата.Има само една крушка да не започнеш да търсиш и по другите копчета крушки ,че ще останеш разочарован,че няма да намериш
.Дано съм ти бил полезен

Върни се в “Дизелови агрегати”