ИСКАМ ДА ПИПИТАМ ЧЕ УТРЕ ЩЕ СИ КУПУВАМ АКУМУЛАТОР КАКЪФ ?
КОЛАТА Е ГОЛФ 3 1.6 101 КОНЯ 96 ГОДИНА.
СЕГАШНИЯ Е МОНБАТ И СУТРИН КАТО ПАЛА Т.Е НЕМОГА АД ЗАПАЛА ОТ 1-ВИЯ ПЪТ МИ СЕ НУЛИРВА ВСИЧКО И ПАЛИ ОТ 2 3 ПЪТ.
ПРЕДЛАГАТ МИ AC-ДЕЛКО НЯКАКВИ ЗА ПО 100ЛВ СУХ 55hA
ПРЕДЛОЖЕТЕ НЯКОЙ ДРУГ
И ТОЗИ ДАЛИ Е ДОБЪР АЦ ДЕЛКО
МЕРСИ
mod edit: vaskoto1
ПИТАНЕ ЗА АКУМУЛАТОР:
- mitkobombata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ПИТАНЕ ЗА АКУМОЛАТОР:
mitkobombata написа:ИСКАМ ДА ПИПИТАМ ЧЕ УТРЕ ЩЕ СИ КУПУВАМ АКУМОЛАТОР КАКЪФ ?
КОЛАТА Е ГОЛФ 3 1.6 101 КОНЯ 96 ГОДИНА.
СЕГАШНИЯ Е МОНБАТ И СУТРИН КАТО ПАЛА Т.Е НЕМОГА АД ЗАПАЛА ОТ 1-ВИЯ ПЪТ МИ СЕ НУЛИРВА ВСИЧКО И ПАЛИ ОТ 2 3 ПЪТ.
ПРЕДЛАГАТ МИ AC-ДЕЛКО НЯКАКВИ ЗА ПО 100ЛВ СУХ 55hA
ПРЕДЛОЖЕТЕ НЯКОЙ ДРУГ
И ТОЗИ ДАЛИ Е ДОБЪР АЦ ДЕЛКО
МЕРСИ
имам 100% същият проблем и щях да правя същата тема... и аз паля от 2 - 3 път и ми се зануляват уредите ... сега съм с ВОШ силвър (който се оказа наобслужваем) ще се опитам да му вдъхна малко живот пуснал съм го тая вечер да се зарежда на зареждачка за акумулатори дано да оживее ... но ако нестане ми предлагат МОНБАТ 62Аh за 82лв но нечувам много добри мнения затях маи и аз ще се насоча към АЦ ДЕЛКО
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 22:16, променено общо 1 път.
- mitkobombata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- jojo84
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега отиди отстрани на Техническия Университет там човека ще ти измери ще ти каже какъв и ще ти даде 3 години гарнция аз съм си купих от там преди 4 години и досега не е мраднал.Той ги преработва новите вкарва нов ток и пуска по добър стартов ток...Той е един доцент всички го знаят.Отиди там и няма да съжаляваш
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ah
Препоръчвам EXIDE много добри и железни акумолатори ... един приятел е с такъв от доста време ... над година ... слуша музика на изгасена кола, а музиката си му е доста силна и си пали от раз и няма проблеми ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jojo84 написа:Колега отиди отстрани на Техническия Университет там човека ще ти измери ще ти каже какъв и ще ти даде 3 години гарнция аз съм си купих от там преди 4 години и досега не е мраднал.Той ги преработва новите вкарва нов ток и пуска по добър стартов ток...Той е един доцент всички го знаят.Отиди там и няма да съжаляваш
Човекът е голям пич и се казва Стоян Гишин, преподавал ми е по Химия в техникума. Стар акумулаторджия, но не знам как са самите акумулатори.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: ah
Даже са прекалено добри......ма вече в Италия ги правятlongora написа:Препоръчвам EXIDE много добри и железни акумолатори ... един приятел е с такъв от доста време ... над година ... слуша музика на изгасена кола, а музиката си му е доста силна и си пали от раз и няма проблеми ...

- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ah
longora написа:Препоръчвам EXIDE много добри и железни акумолаториед ...
и аз съм с прекрасни впечатления от EXIDE , модел с голям пусков ток , нещо над 70 Ah беше / на 1,9 TD /
а сега на AFT , след като "ненадейно"

- lucifer_pl
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”