Как се свалят плафоните над вратите на Passat b5.5
- Vancho laifa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се свалят плафоните над вратите на Passat b5.5
За да не отварям нова тема - как се сваля предният плафон на b5 ? Въпросът ми е за целият плафон над таблото до предното стъкло.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vancho laifa написа:За да не отварям нова тема - как се сваля предният плафон на b5 ? Въпросът ми е за целият плафон над таблото до предното стъкло.
сваляш прозрачното капаче , отдолу има 2 видички , като ги развиеш платфона остава на едни метални пластини като щипки - дърпаш надоло и излиза
а този плафон някой знае ли как се сваля ? Под прозрачното капаче няма болтчета.
Проблемът е в едното копче на страничните лампи, което стои постоянно включено (изпъкнало), това дали се ремонтира или трябва да търся нов ?
- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От страната на плафона която е към съклото има 2 пластинки които се натискат и излиза.
А вътре до колкото си спомням е леко стопена пластмасата и не се отваря,може да се поправи но си е играчка голяма.
Като го свалиш просто извади лампичката,на това копче което не изключва и си решаваш проблема.
А вътре до колкото си спомням е леко стопена пластмасата и не се отваря,може да се поправи но си е играчка голяма.
Като го свалиш просто извади лампичката,на това копче което не изключва и си решаваш проблема.
Така и направих, извадих лампичката, че е светила от вчера и всичко беше много нагрято.
Къде горе-долу са тези пластини. При мен е прилепнал много плътно и здраво, пробвах да бръкна с отверка, но ме е страх да не счупя нещо.
Къде горе-долу са тези пластини. При мен е прилепнал много плътно и здраво, пробвах да бръкна с отверка, но ме е страх да не счупя нещо.
- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как си извадил лампичката,без да свалиш плафона??? 

свалих прозорчето, то е на няколко щифтчета и след това с малки клещички я дръпнах
- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А плафона същия,като този от снимката ли е 

- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щото на моя крушките се свалят,само ако плафона е свален.
ми не знам, моята беше толкова гореща, че се изгорих, хванах клещите и без да му мисля много-много я извадих като зъб
резервната ми идея беше да я счупя, само и само да не свети, щото малко оставаше да стопи всичко.