nvrmnd написа:btw може да сложиш от тези крушки за мигачите отпред, така оранжевото ще изчезне и мигача ще се слее с фара...
Само информативно, понеже при смяната на ксенона погледнах и крушките на мигача - тези крушки не стават.

nvrmnd написа:btw може да сложиш от тези крушки за мигачите отпред, така оранжевото ще изчезне и мигача ще се слее с фара...
zarka.zlobarka написа: Докато се рових под капака мина синия бус на организаторите покрай мен, не можах да видя кой караше, бързо да си признае.
zarka.zlobarka написа:nvrmnd написа:btw може да сложиш от тези крушки за мигачите отпред, така оранжевото ще изчезне и мигача ще се слее с фара...
Само информативно, понеже при смяната на ксенона погледнах и крушките на мигача - тези крушки не стават.Освен, че са други, там на мигача самата пластмаса си е оранжева. Аз ги поръчах още тогава, но за сега ни вест ни кост. Дано, ако имат намерение да ги пращат да ми се обадят за потвърждение, за да ги откажа.
Вчера ми се счупи единия повдигач на стъклото на лявата врата и стъклото падна вътре.......
zarka.zlobarka написа:Все още не съм сигурна дали ще бъда удовлетворена от резултата, но ще видим.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта