Почерпка полицай
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
аз по принцип гледам много много да не правя нарушения, но ако му спрат и аз не съм убеден във вината си (например завил надясно на червено, а то си беше зелено) настава страшна разправия, накрая само дето не ми дават на мен пари да се разкарам защото им нося вода от 9 кладенеца, че съм прав, иначе ако съм си виновен, признавам си вината обяснявам така и така това и това, знам че наруших еди какво си но ...
най интересното е че като видят че от 5 години нямам нарушении, акт, глоба или каквото и да е, ме пускат, я с пожелание да си купя хендсфрий, я да гледам по внимателно знаците, само един досега поиска почерпка ама аз се направих че не съм го чул
най интересното е че като видят че от 5 години нямам нарушении, акт, глоба или каквото и да е, ме пускат, я с пожелание да си купя хендсфрий, я да гледам по внимателно знаците, само един досега поиска почерпка ама аз се направих че не съм го чул

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Досега когато са ме спирали и съм имал вина винаги съм я признавал винаги съм им казвал че ги разбирам и че са прави, щом тр да пишат , а те много явно се радват на такива, които си признават и ме пускат.
Заяждал съм се един единствен път с ченгета на влизане в Сф през караулката на Враждебна, бяха се скрили в храстите, но аз ги видях понеже често минавам оттам и викам на девойката ми скивай са кво става... гледам на огледалото отзад се засвяткала някаква Тойота, ченгето се изсили пред мене да спре Тойотата, показа и палка и в последния момент й посочи да продължи и познайте ... спря ме мене ... и елате на радара господине аз се смея , а оня вика карахте с 91 км/ч ... ооо небеса ... само пари не ми дадоха да си тръгна, защото аз се застоях доста и бях доста афектиран.... беше веселба ... развалиха деня ми накрая, а беше толкова хубав бях на разходка във ВТърново - много красив град
Давал съм 1 път пари 20 лв за колан като новобранец шофер и много ме беше яд че нямах по дребни в 7 сутринта, а ресто не видях
Заяждал съм се един единствен път с ченгета на влизане в Сф през караулката на Враждебна, бяха се скрили в храстите, но аз ги видях понеже често минавам оттам и викам на девойката ми скивай са кво става... гледам на огледалото отзад се засвяткала някаква Тойота, ченгето се изсили пред мене да спре Тойотата, показа и палка и в последния момент й посочи да продължи и познайте ... спря ме мене ... и елате на радара господине аз се смея , а оня вика карахте с 91 км/ч ... ооо небеса ... само пари не ми дадоха да си тръгна, защото аз се застоях доста и бях доста афектиран.... беше веселба ... развалиха деня ми накрая, а беше толкова хубав бях на разходка във ВТърново - много красив град

Давал съм 1 път пари 20 лв за колан като новобранец шофер и много ме беше яд че нямах по дребни в 7 сутринта, а ресто не видях

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
MITKO_DVD написа:Сега колеги да ви кажа аз мислех да дам 5лв.,но ми се стори доста малкои дадох 10лв
Колега аз така имах 2 и не им ги дадох за да не ги обидя

Изпреварвах една "TOYOTA AVENSIS" със 120 и като ме спряха и ми викат
"ТУКА КВО ПИШЕ ?" а там пишеше 69 и аз се хванах за главата и ме пуснаха де

Друг случай карах със 130 (служебната кола по служебни задължения) по България към Бояна и ме хванаха под моста на Околовръстно и като погледнах ме бяха засекли с 90 ... и пак нищо

До сега не съм давал на никой дори да са ме изнудвали щото един път ми искаха 80 за 2 бири и половина (обаче и 3 часа сън след тях и доста ядене ) и като духнах показа повече(0.71) от колкото на кръвната проба (0.3).
П.П. А да добавя незнам как щяха 3ма да си разделят 2 лева ...

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами последният път на който бутах полицай за последните 4 години, беше преди 6 месеца точно 10 кинта..
И то не щото имах проблем да ми на пишат акт.. а щот щяха да ме мотаят поне час и то на път за морето
... изпреварих на непрекъсната лента
Но като цяло НЕ одобрявам и избягвам по всякакъв начин да бутам почерпки..
Виж "компромиси" и без пари са ми правили, като те спират просяци
И то не щото имах проблем да ми на пишат акт.. а щот щяха да ме мотаят поне час и то на път за морето

Но като цяло НЕ одобрявам и избягвам по всякакъв начин да бутам почерпки..
Виж "компромиси" и без пари са ми правили, като те спират просяци

Върни се в “ОФФ-Топик - други”