...иначе все си влизах в банкета първите дни, а тротоари съм качвал редовно Забраняват колите с десен волан?
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Забраняват колите с десен волан?
Е не знам...кола не съм карал дълго...там некви 400-500 метра и слезнах...Ама с бус да ти кажа дупки много не съм усещал кво става
...иначе все си влизах в банкета първите дни, а тротоари съм качвал редовно 
...иначе все си влизах в банкета първите дни, а тротоари съм качвал редовно - vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Ааа...имах и многоо проблеми със задна...дефакто се едно вкарваш задна на голф...ама отдясно с лост дълъг повече конски х*й си е гадно 

-
Symptom
- Автомобил:
- Двигател:
Ма няма да ги забраняват.. кво е това забрана... българин му забранявай ,айде бе.. ама нека гражданската е 3000 лева па който иска да кара Незнам тъпия КАТ как спи още. Нестига ,че е неудобно ами е мега опасно. Тези автомобили не се вписват по никакъв начин в движението.
Някой даде пример с англииски коли ,бе колега що се загрижи за англичаните толкова.
Те са с друга регистрация и са замалко или транзит. Ама бг регистрация с десно.. айде на опашката за 3000 лв гражданска и у лево.

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
за горното мнение- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Symptom написа:Някой даде пример с англииски коли ,бе колега що се загрижи за англичаните толкова.
Ако не се лъжа аз дахох пример с тяхното законодателство - мислиш ли колега, че нашето законодателство е "по-напред" от тяхното в каквито и да е рамки и производните му решения? Бил ли си в Англия?
ПС. Аз не съм се загрижил за тях, те сами си се оправят повече от добре...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”