съвет да си купя ли такова поло
- valentinvelchev
- Автомобил:
- Двигател:
съвет да си купя ли такова поло
здравейте колеги искам да си купя поло 1.6/16v/GTI/125 коня/2001 година от англия , защото не ги виждам за продаване в българия точно такива и да ми кажете мнението си за тези колици че съм се надъхал http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p -тука може да видите каква е колицата 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: съвет да си купя ли такова поло
Много му е дебела цената иначе е хубава количка
И частите само от магазин няма ги нещо и на части .Такова не съм виждал на живо в бг а и цифрата както казва колегата дебела ако ще го обръщаш волана стана маика си и баща си.Зминаха си едни 7 бона с обслужването и технотеста а може и да не стгнат.
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Аз напоследък виждам доста подобни полота в София. За вървеж - върви много, имайки впредвид как върви 100 коньовото му братче. За поддръжка - очаквай суми равни на поддръжка на доста по-скъп от полото автомобил. И за обръщането на волана колегата ти е казал.. Ако решиш да я караш с десен волан, я взимай. НО ако имаш толкова пари огледай и някое Ауди А3 1.8Т.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
За 7-8К можеш VR6 в супер състояние да си вземеш!
- valentinvelchev
- Автомобил:
- Двигател:
аз карам в момента пасат 1.8т но искам няква по малка колица но и да върви ще си го карам така с десния волан свикнал съм от 6 години само така карам а за подръжката в сравнение с пасат 4 ще е песен си мисля
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Полото има съизмерима поддръжка с Пасат-а.Мит е,че малките коли са с евтини части.Частите за Голф 4 са на половина спрямо Поло 6N2 примерно (говоря за ходова част основно).Поне не е с алуминиева предница и няма 8 носача,от които все някой да тропоти...Ангренажен к-т за това 16V е колкото за 1.8Т и смяната и тя е горе-долу същата (независимо,че на В5 се сваля цялата предница,това тук пък е с два ремъка и не е кой знае колко по-удобно за работа
.

- miitaka
- Автомобил: POLO 1.0 i
- Двигател: AER 1998
Точно така е ! Но и в Германия цената на POLO е два пъти по-висока от цената на GOLF от една серия !( POLO 3 срещу GOLF 3, напр.) 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”