Проблем със жило на съединителя - РЕШЕНО!
- Andro_098
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем със жило на съединителя - РЕШЕНО!
Здравейте, имам малко въпросче дали на поло 6n1 може да се монтира обикновенно жило на съединителя, защото бях на двама майстори и двамата казаха,че нестава и ремонта със саморегулиращо жило щял да ми струва 150 лева с работата. Как ви се струва цената 

- Andro_098
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След като загрее колата педала на съединителя почна да ми пука и приплъзва. Скоростите почнаха да се превключвам трудно, а педала да отлепя прекалено ниско. Като се хване жилото и почне да се натиска леко съединителя след извесно време жилото започва да пука в горния край на стоиката си и затова смятам че е жилото 

- Andro_098
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:И на мен ми пукаше жилото на съединителя на Голфа преди! След това видях, че не е жилото... като ми се изпука една сутрин конзолата на педалите...
Провери я да няма спукване от умора на материала!
Педала го прегледах не е от него, най вероятно колагата wili98 да е прав, но пък пукането не е в нормите смисъл припуква на всяко натискане на съединителя и след първото припукване почва педала да отлепа по-надолу и по-надолу даже понякога изклучвам от скорост и без съединител (аз съм го натиснал ама ..)

- ВИКИ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе да Ви кажа и аз имам едно такова препукване и ми се стува ,че е от самото жило!Уж Полото го взех за жената а тя неможе да го кара заради този проблем . Все предръпва и прелашква а аз все и викам
На празен ход и на място се чува едно тракане от време на време но като натисна съеденитела и спира иа като карам сечува и еднолопане на износен лагер - което пък ме навежда на мисълта че може да не е от жилото а от съединитела. За сега ще я карам така а на пролет ще видим.

На празен ход и на място се чува едно тракане от време на време но като натисна съеденитела и спира иа като карам сечува и еднолопане на износен лагер - което пък ме навежда на мисълта че може да не е от жилото а от съединитела. За сега ще я карам така а на пролет ще видим.
- Andro_098
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
днес си поръчах жило от ауто + и какво стана
Казват ми ела в 15:30 часа жилото ще е тук.
Отивам там и кво........изчакаи малко 10,15 мин някъде, викам си аз добреееее връщам се точно след 20 мин и какво става продавача ми казва, че са забравили жилото в склада и да отложим за понеделник
87 лева някакво немско 

Отивам там и кво........изчакаи малко 10,15 мин някъде, викам си аз добреееее връщам се точно след 20 мин и какво става продавача ми казва, че са забравили жилото в склада и да отложим за понеделник

- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги на какво викате "пукане на съединителя" щото мойто жило поскръцва като го натискам ама не е пукане, особено лятно време като изсъхне хубаво всичко и проскърцва при натискане. Тва лято го пъснах с тефлонов спрей там където се връзва за педала прораздвижих и спря, сега пак - но със смазване звука изчезва - за това ли говорите?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”