Разкарване на досадна търсачка - не е решено
Разкарване на досадна търсачка - не е решено
Как да разкарам тази досадна търсачка http://assist.babylon.com/babylonassist ... ly%3Dfalse
лепна ми се като вирус?
Отворям нов прозорец на мозила - тя там (въпреки, че съм задал гугъл), заредя фейса дръпна с плъзгача надолу излизам от фейса и отново тая досада.
Забранил съмя във файла хост в уиндоус, систем 32 и пак се появява отчаян съм вече.
Вчера видях, че била инсталирана - деинсталирах я, сутринта си спрях компа, като се прибрах пак го пускам и паксъщите филми.
НЯМА ОТТЪРВАНЕ!
ПОМОЩ!!!!!
лепна ми се като вирус?
Отворям нов прозорец на мозила - тя там (въпреки, че съм задал гугъл), заредя фейса дръпна с плъзгача надолу излизам от фейса и отново тая досада.
Забранил съмя във файла хост в уиндоус, систем 32 и пак се появява отчаян съм вече.
Вчера видях, че била инсталирана - деинсталирах я, сутринта си спрях компа, като се прибрах пак го пускам и паксъщите филми.
НЯМА ОТТЪРВАНЕ!
ПОМОЩ!!!!!
Последна промяна от IvanMan на Нед 04 ное 2012 19:57, променено общо 3 пъти.
Причина: Без главни букви в заглавието!
Причина: Без главни букви в заглавието!
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Разкарване на досадна търсачка
можеш да го оправиш от настройките на мозилата. firefox -> добавки -> декативиране/деинсталиране по твой избор.
joro_kem написа:можеш да го оправиш от настройките на мозилата. firefox -> добавки -> декативиране/деинсталиране по твой избор.
Благодаря. Оказа се прав. Как се е инсталирала тая глупост и кога идея си нямам.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
От контрол панела деинсталирай тъпия туулбар и следващия път като инсталираш нещо, не цъкай само некст, а провери и чавките
К.Одаджийски написа:От контрол панела деинсталирай тъпия туулбар и следващия път като инсталираш нещо, не цъкай само некст, а провери и чавките
Винаги го правя. Вчера деинсталира и един туулбар и още нещо вавилонско и днес присадката стоеше.
В списъка с програми от контролпанела нямаше нищо вавилонско също, обаче нямаше отърване все още.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Разкарване на досадна търсачка - РЕШЕНО!!!
и аз съм го ял тоя на хрома,едвам са оттървах,много ма дразнят сякви туулбарове и такиа неща
vinixxx написа:много ма дразнят сякви туулбарове и такиа неща
+1
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:От контрол панела деинсталирай тъпия туулбар и следващия път като инсталираш нещо, не цъкай само некст....
А също и Yes , F8 и I Agree

Кви хубави времена бяха

Отново се появи проблема. Тоя път е еи тая http://www.v9.com/us/newtab шиб@ния. Нямам инсталирана присадка за нея, нямам я в контролпанела. Как да я разкарам?
Началната ми страница е Гугъла, кактоискам да бъде. С Мозила 12 съм.
БПреинсталирах я тая 12-ка да я видя, дали случайно някъде не съм поискал да се инсталира, за това щраках бавно бавно на "next", обаче пак се лепна.
Началната ми страница е Гугъла, кактоискам да бъде. С Мозила 12 съм.
БПреинсталирах я тая 12-ка да я видя, дали случайно някъде не съм поискал да се инсталира, за това щраках бавно бавно на "next", обаче пак се лепна.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Разкарване на досадна търсачка - не е решено
Не съм срещал такива програми все още, в кмплеъра излиза отделен прозорец с лентите и отдолу acept и decline цъкам на второто без дори да махам отметките отгоре и не ми се инсталира нищо. Може и да има такива, но аз не съм срещал
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Не съм срещал такива програми все още, в кмплеъра излиза отделен прозорец с лентите и отдолу acept и decline цъкам на второто без дори да махам отметките отгоре и не ми се инсталира нищо. Може и да има такива, но аз не съм срещал
GOM Player-а го прави напоследък,въпреки,че много внимателно проверявам и скролвам до долу на Т&С за да махна чавките,пак задава търсачка и инсталва туулбар. Но пък лесно се махат
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ползвай това: http://www.malwarebytes.org/ за да си изчистиш компютъра от вируси.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Мда,прав е Вас. Тези гадинки са си Malware 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
а за деинстал - "Your Uninstaller! Pro "
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
на мен с КМ плеъра ми се лепна търсачка няква,АСК нещо си,с интернет експлорер отварям,откъде да я разкарам,преди със ХП-то пак така беше станало
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”