1.8 8V > 1.8 16VT

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
S-stail
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S-stail » Нед 05 ное 2006 0:49

vwtuner написа::banghead:

няма смисъл да си биеш главата.
просто звънни на пацо и купувай неговия двг. :D

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Нед 05 ное 2006 0:53

vwtuner написа:ако го правя при теб за здрасти няма да стигнат

не само при него няма да ти стигнат !
никой от тунерите няма да ти направи колата за тези пари, първо че за тези пари ще стане голям скрапер , от там идва и лоша реклама, трето от тези пари какво ще остане за тях работа никак не е малко!!!
дори и сам да си я правиш все си мисля че 3к лев нямда ти стигнат!

Потребителски аватар
vwtuner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vwtuner » Нед 05 ное 2006 6:26

м аз чесно казано не разбирам кой знае колко от мотори ама чета алабала а у и искам да се уча пък и има кой да ми накачи hardware-а стига да му дам нужните части... проблема е че за поправки алабала се знае за какво става вапрос ама за перформанс не много... мен не ми е чак толко мерак да дам парите на някой и да ми го напраи колкото да се нацапам кат говедо и да разбера как стават работите както стана с оптиката... просто ми е мерак да се занимавам... волене не знам дали си прел поста ми за заяждане ама тва метни се от 10-тия етаж не ми подхранва ентусиазма... сърди се ако искаш ама и ти не си баш прав... все пак не са много хората дето ще си прежалят колата

Потребителски аватар
Selqatin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Selqatin » Нед 05 ное 2006 8:17

1,8 20V T :wink:

Потребителски аватар
1bar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 1bar » Нед 05 ное 2006 19:04

Ако черния ми хумор отслабва ентусиазма ти, то въобще не се захващаи с такъв проект. Трудностите и неочакваните препятствия са толкова много че много хора изобщо не успяват да постигнат това което целят. Съветвам те:
1. Ако не разбираш не се захващаи. По- вероятно е да завършиш разорен или с някакво подобие на турбо кола.
2. Пацо си продава моторетка, електроника и кутия на цена по-малко отколкото му е струвало. Купи готова рецепта.
3. Слушаи патило.
Не те каня да ти направя колата, така че не ми сипваи за цените. А и маи наистина нямаш никаква представа колко неща ти трябват.

Потребителски аватар
1bar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 1bar » Нед 05 ное 2006 19:07

А ако мислиш че си прежалваш колата направо не се жертваи да си доставиш удоволствието да караш турбаланка.

barz_i_iarosten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот barz_i_iarosten » Нед 05 ное 2006 22:20

1bar написа:2. Пацо си продава моторетка, електроника и кутия на цена по-малко отколкото му е струвало. Купи готова рецепта.

каде го е обявил дай линк ?

Потребителски аватар
vwtuner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vwtuner » Пон 06 ное 2006 1:24

м така се вика де... не съм от ония дето ги е страх да пипнат... иначе си я обичам количката...

Cordoba16vt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cordoba16vt » Пон 06 ное 2006 18:15

прочети моята , на пацо и на емо темите и ще добиеш представа за какво става въпрос и какъв ангажимент е това! (където поне половината от проблемите не са даже и описани !)

проблема е когато се сблъскаш с цената на конверсията и започнеш да заобикаляш разходите :( ако тръгнеш по този път .... никой не може да ти помогне .

аз вървя твърдо към 7к но няма една част втора употреба по колата !

и нямам -

съединител
бууст контролер
рецикл на ск кутия

т.е чакат ме още разходи!

ако беше евтино нямаше да има атмосферки :lol:

така че ако си я обичаш количката - инвестирай:)

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 06 ное 2006 18:33

Cordoba16vt написа:ако беше евтино нямаше да има атмосферки :lol:

Това си е истината, ако ставаше с 3хил лв. мн отдавна да съм я направил и аз тази конверсия, но ми стана ясно че си отиват доста пари, пък и имах възможността да си взема от САЩ някой железарии по на тънкана.
А момчето е мераклия познавам го макар и бегло и бих го посъветвъл да изчака малко да събере повече пари, ако трябва по етапно да купува отделните неща и да действа.

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пон 06 ное 2006 21:19

Точно така всеки човек трябва да гони мечтите си и ако няма възможност на един път то не е казано че утре трябва да стане.Днеска болче утре гайка дет се вика с течение на времето ще се съберат частите и когато има възможност ще се реализира проекта.Хубавите неща стават бавно и всяко нещо с времето си,апък и 3к лв. според мен не са много далеч от истината.Колега само така,продължавай в същия дух и не се отказвай от това което си решил :wink: п.п Не е задължително всичко да е чисто ново :wink:

Последна промяна от rusiq_24 на Пон 06 ное 2006 21:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vwtuner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vwtuner » Пон 06 ное 2006 21:22

м да определено няма да стане изведнъж първо ще си сабирам бавно бавно частите...

Cordoba16vt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cordoba16vt » Вто 07 ное 2006 17:33

успех и .....

едно е сигурно

после няма да си познаеш колата :twisted:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 11 ное 2006 23:16

Selqatin написа:1,8 20V T :wink:

А това възможно ли е? Колко пари е един нов двигател 1.8Т? (от завода - както все едно тея дето правят хотродите в US си купуват само двигателя и го монтират...) Ако може и да се сложи такова животно :roll: пак се размечтах ;) хихих

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Съб 11 ное 2006 23:24

VW_FEN написа:
Selqatin написа:1,8 20V T :wink:

А това възможно ли е? Колко пари е един нов двигател 1.8Т? (от завода - както все едно тея дето правят хотродите в US си купуват само двигателя и го монтират...) Ако може и да се сложи такова животно :roll: пак се размечтах ;) хихих
Ама разбира се че ги има ама надали на някой ще му хареса цената :lol: http://bildon.com/catalog/results.cfm?c ... ines&Nav=6

Върни се в “Силов тунинг”