Проблем с копчетата на климатика Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
d.draganova
Автомобил: Golf 4 1998
Двигател: AHW 1.4 16V

Проблем с копчетата на климатика Голф 4

Мнениеот d.draganova » Съб 29 сеп 2012 13:04

Здравейте, имам следния проблем от скоро когато включвам климатика средното копче превърта и стига най - много до 3 степен а бутоните от долу АС и другия не искат да се включват изобщо и си духа когато си поиска. Въпросът ми е дали някой може да ми каже кое е за смяна от къде мога да го купя или къде да отида на майстор в кой сервиз :roll: :roll: :roll:
Прикачени файлове
027243862.jpg
ето и снимка
027243862.jpg (5.35 KиБ) Видяна 1146 пъти

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с копчетата на климатика Голф 4

Мнениеот zfa159 » Съб 29 сеп 2012 20:47

Умряла е конзолата с въртките. Взимаш си същата 2-ра употреба от Голф 4 с климатик или Пасат В5 с климатик (еднакви са) 2-ра употреба и се подменя. Пробвахме се да разглобим едно такова - разпадна се цялото и нищо не успяхме да му ремонтираме. :bishop .То точно това им е проблема - пластмасата се разтопява от тока през врътката на вентилатора и вече спират да могат да се цъкат двете бутончета за климатика и да се мести врътката за вентилатора...Продава се цялото комплект.Ако така и така не работи,заповядай,ще ти го свалим,за да знаеш какво търсиш и като намериш, ще ти го сложим обратно на място,ние основно с такива неща се занимаваме -> viewtopic.php?f=13&t=44549
:beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”