Покупка на Vw Golf
-
- Автомобил:
- Двигател:
Покупка на Vw Golf
Здравейте,
Тъй като никога съм нямал немска кола и не съм наясно с тях, още по - малко с Golf, бих искал да чуя вашето мнение относно този автомобил http://www.cars.bg/u795922 в това число цена/характеристики, според вас заслужава ли си, кои са най - важните неща, които трябва да се гледат при покупка на този автомобил. Благодаря на отзовалите се.
Тъй като никога съм нямал немска кола и не съм наясно с тях, още по - малко с Golf, бих искал да чуя вашето мнение относно този автомобил http://www.cars.bg/u795922 в това число цена/характеристики, според вас заслужава ли си, кои са най - важните неща, които трябва да се гледат при покупка на този автомобил. Благодаря на отзовалите се.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Покупка на Vw Golf
Колега за този двигател има много писано..

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Ето ти 1 клубен красавец който според мен е доста по добър избор!
viewtopic.php?f=44&t=342820
П.П. Надявам се колегата да не се сърди за рекламацията на голфчето му.
viewtopic.php?f=44&t=342820
П.П. Надявам се колегата да не се сърди за рекламацията на голфчето му.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
колега за тази сума може да си намериш добър голф HIGH-LINE изпълнение.....поне на мен повече ми допада и бих го предпочел
-
- Автомобил:
- Двигател:
Влезе ми нова муха - вчера карах един Golf 1.8 T. Влюбих се. Здрави л иса тези мотори и имат ли проблеми със скоростите?
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

- predat0r
S_T_I_N_G написа:scare Търсачкататя ще ти отговори има много писано и питано по този въпрос
Колега обесни му на човека нали ти караш 1.8Т...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз именно това имах предвид - някой с такъв автомобил, да ми каже от първа ръка някои неща.
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Дали ще е 1.8 125 коня или 1.8Т е горе-долу едно и също като поддръжка.Ангренажа им е еднотипен,струва горе-долу едно и също.Масла и филтри също.Съответно ако ще е 1.8,по-добре да е Т,поне да е ясно,че върви,така и така поддръжката е еднаква,а разхода е сходен 
Иначе какво им се гледа - всичко,писано е много по въпроса и по други теми.По моята част мога да кажа,че слабо място са им климатиците - искаш го работещ,ако ли не - поне 500лв надолу в цената (обикновено компресорите им се разпадат,понеже имат един заводски недостатък).Основно правило при хората,които продават автомобили (понеже и аз работя с такива) е,че ако един климатик може да се направи за не много пари и да вее поне горе-долу някакво студено,то той задължително се прави изряден,преди колата да се пусне в продажба.Ако не може да се направи или поне не за малко пари,ви се казва "той само трябва да се напълни" .Истината е,че ако е само за пълнене,ще е напълнен и работещ
По-добре да работи,като я вземеш и после да изтече и да спре и да оправиш теча,от колкото да не си го виждал работещ никога и после да смениш половината кола...

Иначе какво им се гледа - всичко,писано е много по въпроса и по други теми.По моята част мога да кажа,че слабо място са им климатиците - искаш го работещ,ако ли не - поне 500лв надолу в цената (обикновено компресорите им се разпадат,понеже имат един заводски недостатък).Основно правило при хората,които продават автомобили (понеже и аз работя с такива) е,че ако един климатик може да се направи за не много пари и да вее поне горе-долу някакво студено,то той задължително се прави изряден,преди колата да се пусне в продажба.Ако не може да се направи или поне не за малко пари,ви се казва "той само трябва да се напълни" .Истината е,че ако е само за пълнене,ще е напълнен и работещ

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти много за информацията. Ще проверя изрично дали работи климатика и дали се мени при стоене на едно място. Иначе за поддръжката и на мен така ми казаха, че е сходна и също, че моторът бил железен, ако се случи да е пазен от предишния собственик. Един малко тъп въпрос - коя модификация на Golf се нарича GTI? Тази ли или друга?
- predat0r
TiL написа:При голф 4 надпис GTI се слага на коли с 1.8Т и 2.3 v5.
Даже само на 1.8Т

На 2.3 няма надпис GTI а пише от другия край на задната врата V5
- alex3xx
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Само 1.8т е ГТИ. 2.3 спада към R...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи Golf-ът, който искам е GTI. Благодаря 

- TedoM
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Доколкото знам GTI е тип изпълнение, което включва дълбокото рекаро и т.н (които не са задължително само при GTI) A GTI има и при дизелови мотори и се водят TDI GTI Exclusive (ако не се лъжа) и отзад на багажника пише GTI.
Поздрави
Поздрави

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”