Отпред се чува тракане все едно стабилизиращата щанга се удря някаде. Звука е точно като тръба в метал, чува се само при ниска скорост, когато колата се надига след дупка, неравност или легнал полицай.
Сменил съм амортисиорите с тампони прахоуловители накраиниците на хидравличната реика вътрешни и външни, тампоните на двигателя и скоростната кутия, беалетките двама различни маистори ми казаха че са здрави.
Някои ако има предположения да сподели моля!!!
Странно чукане по окачването VW Polo GTI 6N
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Странно чукане по окачването VW Polo GTI 6N
Амортисьорите как са? С износването се получава едно насичане и може и звук да има.
Въпреки че си сменил тампоните, погледни ги на какъв хал са ... много ментета има вече. Говоря за тампона в бомбето на аморт. тоя над амортисьора.
Успех ...
Въпреки че си сменил тампоните, погледни ги на какъв хал са ... много ментета има вече. Говоря за тампона в бомбето на аморт. тоя над амортисьора.
Успех ...
От пред е малко ратегливо ляво дасно или от двете страни.Може и тампон на двигател да е .Или както е казал колегата тампони ма накферсона.Стабилизиращата има и два тампона от долу на магарето погледни ги и тях.Може генерацията да блъска някъде.
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Имам същото чукане отляво. При мен е тампон на двигателя, но просто ми се вижда много скъп за смяна. Външно няма как да разбереш дали е тампона, аз го разбрах при смяна на ангренаж.
Та малко встрани от темата на колегата - какви са опасностите, ако карам със изпуснал тампон на двигателя, не е скъсан, но бил на някакъв маслен принцип и масло вече няма...
Та малко встрани от темата на колегата - какви са опасностите, ако карам със изпуснал тампон на двигателя, не е скъсан, но бил на някакъв маслен принцип и масло вече няма...
не е от тампони на амортисиори или по двигател и скоростна кутия...
като краина мярка вече мисля все пак да сменя и беалетките с тези тампончета по средата на стабилизиращата щанга, въпреки че са здрави....
като краина мярка вече мисля все пак да сменя и беалетките с тези тампончета по средата на стабилизиращата щанга, въпреки че са здрави....
- freestyler911
Преди да започнеш да сменяш провери и за разкачена пластмаса или нещо друго което да трака сходно.
всичко по колата е ново и е най- доброто което се предлага само дето не ги купувам от VW частите че те им слагат груба надценка иначе са сащите които и те ми предлагат.
колата е гледана на канал, стенд, технически преглед минах и там не могат да ми кажат от какво може да е...
колата е гледана на канал, стенд, технически преглед минах и там не могат да ми кажат от какво може да е...
Защо не пробваш на краш тест амортесиори би трябвало да се чуе хлопането и да се ориентираш къде е .Като си извън колата ми се струва по лесно.Пишеш че на канал си я гледал пробваи на подемник с щангата.
какъв е този краш тест...?
ще пробвам на подемник днес....
ще пробвам на подемник днес....
- freestyler911
djshomi написа:Защо не пробваш на краш тест амортесиори би трябвало да се чуе хлопането и да се ориентираш къде е .Като си извън колата ми се струва по лесно.Пишеш че на канал си я гледал пробваи на подемник с щангата.
Колега това е краш тест: http://www.youtube.com/watch?v=d7iYZPp2zYY
Може би имаш предвид шок тест за амортисьори , който си задължен да минеш при ГТП.
Едва ли колегата ще иска да мине краш тест ...

М да малък лапсус . Колега я сподели в кои сервиз за ГТП ти качват колата да я подрусат че всяка година ходя в различен и до сега не съм видял да имат такава мапшина.Последно минах преди 2 седмици.
- freestyler911
Те всички имат , въпроса е че не го включват. Програмата за ГТП е такава.
Мисля че ако идеш и питаш за точно такъв тест за 7-10 лева ще те друсат колкото искаш! ...
Мисля че ако идеш и питаш за точно такъв тест за 7-10 лева ще те друсат колкото искаш! ...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”