Обновяване на компютър

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Re: Обновяване на компютър

Мнениеот relaxxx » Пон 01 окт 2012 20:48

Добреее е Сливен, как можа да се запалиш по тръкърска игра... та чак компа да ъпгрейдваш..но това е живота.... ;)

Сега.. аз да изкажа моето скромно мнение, ако смяташ да играеш и за в бъдеще, не се занимавай с този комп... просто е много дърт вземи си за 200 лв един хбох на старо и мачкай... ако искаш да подкараш само тръковете, няма нужда да му наливаш 200 лв. купуваш му 1 лентичка рам 25 лв, вземаш една стара карта 25 лв 8800ГТ примерно. и си готов. Аз мога да ти подаря 1 процесор ... 3500+ малко по силен от твоя ама поне е нещо... т.е. ше завършиш ъпгрейда за тръковете с 50 лв.:063:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Обновяване на компютър

Мнениеот velinsl » Пон 01 окт 2012 22:19

relaxxx написа:Добреее е Сливен, как можа да се запалиш по тръкърска игра... та чак компа да ъпгрейдваш..но това е живота.... ;)

Сега.. аз да изкажа моето скромно мнение, ако смяташ да играеш и за в бъдеще, не се занимавай с този комп... просто е много дърт вземи си за 200 лв един хбох на старо и мачкай... ако искаш да подкараш само тръковете, няма нужда да му наливаш 200 лв. купуваш му 1 лентичка рам 25 лв, вземаш една стара карта 25 лв 8800ГТ примерно. и си готов. Аз мога да ти подаря 1 процесор ... 3500+ малко по силен от твоя ама поне е нещо... т.е. ше завършиш ъпгрейда за тръковете с 50 лв.:063:

Такива игри са ми слабост, за съжаление. Тактически, , стратегически, икономически и юридически, стрелящи и разни други са ми безлични.
По принцип не отделям много време за игри, обаче ако тръгне тая и Тока 1 или 2 не знам направо какво ще правя.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”