Доколкото знам в Европа няма такъв приет закон никъде. Поправете ме, ако греша!Зимни гуми- задължително?
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Зимни гуми- задължително?
Доколкото знам в Европа няма такъв приет закон никъде. Поправете ме, ако греша!- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Абе до колкото знам единственото законово задължение е да имаш поне 2мм грайфер/протектор.
Бтв.. имаше разни тенденциозни ( предполагам и платени ) тестове на фифт гиър с които показаха колко е голяма разликата м/у 1,8мм ( задължителния за Англия ) и 3мм протектор.
Естествено винаги е по-добре човек да бъде с възможно по-нови и по-запазени гуми... все пак това си е безопасност.
Бтв.. имаше разни тенденциозни ( предполагам и платени ) тестове на фифт гиър с които показаха колко е голяма разликата м/у 1,8мм ( задължителния за Англия ) и 3мм протектор.
Естествено винаги е по-добре човек да бъде с възможно по-нови и по-запазени гуми... все пак това си е безопасност.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:03, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:03, променено общо 1 път.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Май е партенка! засега открих само това по въпроса със светлините- отдолу е споменато и за гуми..........
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=958493
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=958493
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Момчета незнам при вас как е, но при нас като тръгнеш за Пампорово и се каже че трябва всички да са с вериги "тъпите"
започват да искат вериги и на джиповете
К'во да ви кажа, направо да ги
Човека е дал пари да си купи джип 4х4 за да не закъсва никъде, сложил му е супер гуми и те ще му викат слагай вериги
та нищо чудно и да заискат да си със зимни гуми след 15 ноември.
започват да искат вериги и на джиповете
Човека е дал пари да си купи джип 4х4 за да не закъсва никъде, сложил му е супер гуми и те ще му викат слагай вериги
та нищо чудно и да заискат да си със зимни гуми след 15 ноември.Върни се в “Основен Volkswagen Форум”