Колеги искам да попитам какво ви е мнението за регулируемо окачване на Kayaba-KYB мой познат си взе на скоро и е доволен и го взе чисто ново за 430лв от сервиз в който си поддържа колата и цената ме учуди за нови койлове а и марката не е няква измислена.
Дайте си мненията като цена как е и има ли хора каращи с такова окачване да изкажат отзиви.
И вторият ми въпрос е как ще се регулират 2х2 амортисиорите да са на еднаква височина да няма разлика?Как става да я направиш ниска от пред еднакво и 2та амортисьора и отзад пак така ..

Coilover-s KYB за голф 3 цена/отзиви.
- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Re: Coilover-s KYB за голф 3 цена/отзиви.
На FK нови са 440 лева колега
Кайаба като амортисьори съм чувал много добри отзиви за тях , съмнява ме да не са сполучливи и регулируемите
п.п Споделяй евентуално по-нататашни отзиви то твоя познат за даденото окачване

Кайаба като амортисьори съм чувал много добри отзиви за тях , съмнява ме да не са сполучливи и регулируемите

п.п Споделяй евентуално по-нататашни отзиви то твоя познат за даденото окачване

- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Нагласяш си я от едната страна да ти изглежда добре, после проброяваш колко резби са ти останали празни до гайката и развиваш от другата страна докато стигнеш същия брой резби...
- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Ами той засега е много доволен а и преди е карал с Kayaba но обикновени и каза че са много здрави а и имам познати карат в рали Кроса с такава марка окачвания и казват че е бомба.
П.П Y.J колега незнам за FK-то на какви пари са от теб чувам но според KAYABA-та сигурно е малко по класно но въпреки това и 2те окачвания са добри се нали е ново.
П.П Y.J колега незнам за FK-то на какви пари са от теб чувам но според KAYABA-та сигурно е малко по класно но въпреки това и 2те окачвания са добри се нали е ново.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при еднакъв ценови клас се съмнявам да са нещо повече от FK, Lowtec или която и да било друга такава "марка"
Да попитам...понеже не съм карал кола с коилове,нито съм се возил....при макс свалена и макс вдигната кола има ли разлика във возията?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”