! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Вчера вечерта, поредния ИДИОТ, "Бакшиш" нелегално такси! Спря насред улицата, при положение, че другото платно е заето, за да свали някакви кифли, точно на входа на ресторанта! Почаках в единия край на улицата, но няма реакция, нито напред нито назад, и пуснах към него, той почна да дава назад, обаче говореше по телефона, и закопа задната гума в тротоара, и аз върнах назад, да му дам път да направи маневрата, и така до края на улицата, и аз си хванах пътя, а тоя Шиб***к се развика нещо от колата, и почна да ругае, имаше късмет, че не бях сам, щях да се върна да го питам къв му е проблем, че неможе да шофира докато говори по телефона ли? Идиот с идиотите!
Аман от тиквеняци!

- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Поредния идиот от Х`аскуу!
Сега нали е панаира в Пловдив,та си е малка лудница в района му,където и живея...Прибирам се,спрял на "моето" място.ОК!Запуших един комшия и дебна да излезе,за да мога да отпуша комшията...Гледам ги появяват се двама,единия носи бира в кутия с пластмасова чаша,викам слизам,той ще тръгне.Тръгнаха и познайте къде си остави празната чаша с бирата-на асфалта
Побеснях!Но късно видях боклука иначе лично щях да го хвана за блузката и да си изхвърли отпадъците,където им е мястото!Наложи се да му вървя след задника...
До Хаскуу ще го сърби дупен*ето 

- JUSTICE_G
- Автомобил:
- Двигател:
[/quote] "Благовест"Побеснях!Но късно видях боклука иначе лично щях да го хвана за блузката и да си изхвърли отпадъците,където им е мястото![/quote]
Колега, ще си позволя да отправя един съвсем добронамерен, дори приятелски съвет към теб. Виждам че си много хейтърски настроен на пътя и се вживяваш като някакъв правораздавателен орган. Няма да е зле обаче да се замислиш какви последствия може да има това - както от юридическа, така и от житейска и здравословна гледна точка. Никога не знаеш на кого ще попаднеш - на прокурорско или съдийско синче, на някоя хърба, дето владее бойни изкуства, на някой психопат, на когото животът не му е мил, на наркоман и т.н и т.н. Мисля че не е нужно да давам примери и да цитирам имена за подобни случки в България. Никога не знаете кой стои от отсрещната страна, на кой е син/дъщеря, какви хора познава, има ли акъл в кутията, на какво е способен при афект, може ли да премери действията си и докъде може да стигне. Мои познати си намериха белята заради "нерви на пътя". Достатъчно известни личности в БГ пострадаха по същия начин / дори видни бойци и щангисти/. Съдебната практика е пълна с такива съдебни решения, с които хора, реализирали подобен вид поведение биват осъдени. Вярно, понякога санкциите са леки, но петното в свидетелството за съдимост, гласящо "ОСЪДЕН", се помни винаги, а последствията от това се носят цял живот.
Колега, ще си позволя да отправя един съвсем добронамерен, дори приятелски съвет към теб. Виждам че си много хейтърски настроен на пътя и се вживяваш като някакъв правораздавателен орган. Няма да е зле обаче да се замислиш какви последствия може да има това - както от юридическа, така и от житейска и здравословна гледна точка. Никога не знаеш на кого ще попаднеш - на прокурорско или съдийско синче, на някоя хърба, дето владее бойни изкуства, на някой психопат, на когото животът не му е мил, на наркоман и т.н и т.н. Мисля че не е нужно да давам примери и да цитирам имена за подобни случки в България. Никога не знаете кой стои от отсрещната страна, на кой е син/дъщеря, какви хора познава, има ли акъл в кутията, на какво е способен при афект, може ли да премери действията си и докъде може да стигне. Мои познати си намериха белята заради "нерви на пътя". Достатъчно известни личности в БГ пострадаха по същия начин / дори видни бойци и щангисти/. Съдебната практика е пълна с такива съдебни решения, с които хора, реализирали подобен вид поведение биват осъдени. Вярно, понякога санкциите са леки, но петното в свидетелството за съдимост, гласящо "ОСЪДЕН", се помни винаги, а последствията от това се носят цял живот.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Много точно казано!И към колегата Благовест-какво е това "спрял е на моето място"?
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Колега,не случайно сложих моето място в кавички.
Проблема в цялата ситуация не беше в това!Както виждаш не съм го запушвал...Въпроса беше-толкова ли е трудно да направи 15 крачки и да си хвърли отпадака в контейнера?
Разбирам да нямаше кошове...

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Напълно съм съгласен с теб!Много мразя да се изхвърлят отпадъци!Така както си описал ситуацията,остава впечатление,че те е яд,че човека е спрял на "твоето" място и след това за чашката!
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Бакшишите също са огромни замърсители на природата. Не всички, возил съм се при много свестни момчета, но повечето са някакви селюндури. Карам си аз 1 път и хоп на светофара един кретен си метна пепелника през прозореца. И му викам, що по дяволите си тръскаш и гасиш фасовете в пепелника като после ги хвърляш... Даже не ми се заяждаше за това, че е метнал фасовете. Друг пък си изхвърли някакви ролки с касови бележки, там вече слезнах и му ги наврях през прозореца обратно с думите "Изивнявай, нещо ти падна" И теле в железница. Искрено се надявам, че колкото повече им се прави забележка, ще се осъзнаят някой ден... Ама ме съмнява...
Чета темата, гледам и какво се случва на пътя, но днес не издържах:
Черен Мерцедес Ц-класа (доста нов модел) СА 1740... (номера по спомени)
Тази Кака даваше мигач само и единствено с цел да покаже, че е завършила маневрата!!!
Имах нещастието да следя изявите й от Окръжна болница до светофара който отбива за Меден Рудник!
Черен Мерцедес Ц-класа (доста нов модел) СА 1740... (номера по спомени)
Тази Кака даваше мигач само и единствено с цел да покаже, че е завършила маневрата!!!

Имах нещастието да следя изявите й от Окръжна болница до светофара който отбива за Меден Рудник!
- JUSTICE_G
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата година карах по главен път Е-79 и по едно време от колата пред мен се изхвърли обелка от банан, която се лепна точно на предното ми стъкло, над чистачката. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди малко един идиот с Фиат Типо ми сече пътя, минах на червено заради него, защото даде мръсна газ на сфетофара и си помислих, че е зелено ( тук е моя грешката ) и въпросния индивид като видя, че карам зад него скочи на спирачките и остана доста малко разтояние и щеше да стане белята. Спряхме на втори светофар при което той тръгна на червено ( светофара на новата поща в Бургас посока Хотел Атаген и даскалото Васил Априлов ) при което му светнах няколко пъти с фаровете и глупака обърна, мина в насрещното и спря СРЕЩУ мен като запуши цялата средна лента. Излезе със засилка от колата, но като видя, че сме четири човека май се отказа да прави каквото и да е. Там има камера на това кръстовище и се чудя мога ли да поискам записа, защото съм 100% сигурен, че беше полицай което никак не му прави чест като върши такива глупости. 
ps Извинявам се ако има някакви грешки и прочие ама съм изнервен и ми се спи ужасно много...

ps Извинявам се ако има някакви грешки и прочие ама съм изнервен и ми се спи ужасно много...
Да се самозапиша в темата - преди малко, на идване за работа нещо се бях умислил, явно прекалено, и на една от пешеходните пътеки на ул.Незабравка( до Борисовата Градина ), минавам си аз през пешеходната пътека с колата, и в последния момент видях че на средата на пътеката има една мацка, която ме изчаква, за да не мина през нея
Много се извинявам се постъпката си, човек като се замисли за нещо, ообикновено глупости върши.
Че и на всичкото отгоре на капака на комбито имам клубни стикери, да излагам клуба така 

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Като сме почнали и аз да се самозапиша - преди седмица късно видях човека чакащ до пешеходната пътека. И си подминах, ама ми стана гузно (щото въпреки че не е стъпил на пътеката за мен е с предимство). Реших да спра на следващият неправилно пресичащ пешеходец, ама то джипката спира ли (дърто сузуки витара) и със пързалящи гуми спрях така, че пешеходеца беше точно на средата на колата - до прозореца ми. Погледах тъпо и си тръгнах. Човека до мен (девойката) к'во ли си помисли горката...
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Преди няколко дни ходих вечерта към 22:30 да правя някакви снимки на колата на Кауфланд в люлин .Излзиам аз от паркинга и гледам някакъв голф 3 кара пред мен с 20,без никакви светлини без,аварийки без нищо,трудно държеше правата (да не кажа,че въобще не видях да кара направо,ами само криволичеше от най-дясно до насрещното),почнах да му присветкам белким се сети поне да си пусне светлините .... никва реакция и на Светофара (ще завивам на дясно ) спрях до него и му казах ,да ги пусне .... Изгледа ме доста зачудено ,все едно беше под въздействието на наркотични в-ва ... Странното е,че не ги пусна ,той зави на ляво,аз надясно и няма и 30 метра гледам една патрулка кара в противоположна на моята посока,спрях аз от страни да видя дали ще го спрат .... резултата беше,че даже не си направиха труда да му подадът сигнал ...
Още 1 случай: Слизам миналата седмица от копитото един Ситроен С3 без никакви светлини с-у мен Това става към 23 часа вечерта ... Караше жена ...
Още 1 случай: Слизам миналата седмица от копитото един Ситроен С3 без никакви светлини с-у мен Това става към 23 часа вечерта ... Караше жена ...
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Малко като OFF, но трябва да започнат да глобяват пешеходци, който си чакат маршрутка/такси на пешеходна пътека... Е няма такава тъпотия 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Одеве, към 21.00 карам от с.Мрамор към София и трима нещастници с колела карат един до друг, заели цялата лента?!? Що за поведение е това...