! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 23 сеп 2012 17:20

Вчера вечерта, поредния ИДИОТ, "Бакшиш" нелегално такси! Спря насред улицата, при положение, че другото платно е заето, за да свали някакви кифли, точно на входа на ресторанта! Почаках в единия край на улицата, но няма реакция, нито напред нито назад, и пуснах към него, той почна да дава назад, обаче говореше по телефона, и закопа задната гума в тротоара, и аз върнах назад, да му дам път да направи маневрата, и така до края на улицата, и аз си хванах пътя, а тоя Шиб***к се развика нещо от колата, и почна да ругае, имаше късмет, че не бях сам, щях да се върна да го питам къв му е проблем, че неможе да шофира докато говори по телефона ли? Идиот с идиотите! :не: Аман от тиквеняци!

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Чет 27 сеп 2012 13:34

Поредния идиот от Х`аскуу! :beat_butt2 Сега нали е панаира в Пловдив,та си е малка лудница в района му,където и живея...Прибирам се,спрял на "моето" място.ОК!Запуших един комшия и дебна да излезе,за да мога да отпуша комшията...Гледам ги появяват се двама,единия носи бира в кутия с пластмасова чаша,викам слизам,той ще тръгне.Тръгнаха и познайте къде си остави празната чаша с бирата-на асфалта :beat_butt2 Побеснях!Но късно видях боклука иначе лично щях да го хвана за блузката и да си изхвърли отпадъците,където им е мястото!Наложи се да му вървя след задника... :beat_butt2 До Хаскуу ще го сърби дупен*ето :063:

Потребителски аватар
JUSTICE_G
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JUSTICE_G » Пет 28 сеп 2012 11:33

[/quote] "Благовест"Побеснях!Но късно видях боклука иначе лично щях да го хвана за блузката и да си изхвърли отпадъците,където им е мястото![/quote]

Колега, ще си позволя да отправя един съвсем добронамерен, дори приятелски съвет към теб. Виждам че си много хейтърски настроен на пътя и се вживяваш като някакъв правораздавателен орган. Няма да е зле обаче да се замислиш какви последствия може да има това - както от юридическа, така и от житейска и здравословна гледна точка. Никога не знаеш на кого ще попаднеш - на прокурорско или съдийско синче, на някоя хърба, дето владее бойни изкуства, на някой психопат, на когото животът не му е мил, на наркоман и т.н и т.н. Мисля че не е нужно да давам примери и да цитирам имена за подобни случки в България. Никога не знаете кой стои от отсрещната страна, на кой е син/дъщеря, какви хора познава, има ли акъл в кутията, на какво е способен при афект, може ли да премери действията си и докъде може да стигне. Мои познати си намериха белята заради "нерви на пътя". Достатъчно известни личности в БГ пострадаха по същия начин / дори видни бойци и щангисти/. Съдебната практика е пълна с такива съдебни решения, с които хора, реализирали подобен вид поведение биват осъдени. Вярно, понякога санкциите са леки, но петното в свидетелството за съдимост, гласящо "ОСЪДЕН", се помни винаги, а последствията от това се носят цял живот.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пет 28 сеп 2012 11:43

Много точно казано!И към колегата Благовест-какво е това "спрял е на моето място"?

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пет 28 сеп 2012 12:24

Колега,не случайно сложих моето място в кавички. :) Проблема в цялата ситуация не беше в това!Както виждаш не съм го запушвал...Въпроса беше-толкова ли е трудно да направи 15 крачки и да си хвърли отпадака в контейнера? :dontknow: Разбирам да нямаше кошове...

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пет 28 сеп 2012 14:08

Напълно съм съгласен с теб!Много мразя да се изхвърлят отпадъци!Така както си описал ситуацията,остава впечатление,че те е яд,че човека е спрял на "твоето" място и след това за чашката!

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пет 28 сеп 2012 16:39

Бакшишите също са огромни замърсители на природата. Не всички, возил съм се при много свестни момчета, но повечето са някакви селюндури. Карам си аз 1 път и хоп на светофара един кретен си метна пепелника през прозореца. И му викам, що по дяволите си тръскаш и гасиш фасовете в пепелника като после ги хвърляш... Даже не ми се заяждаше за това, че е метнал фасовете. Друг пък си изхвърли някакви ролки с касови бележки, там вече слезнах и му ги наврях през прозореца обратно с думите "Изивнявай, нещо ти падна" И теле в железница. Искрено се надявам, че колкото повече им се прави забележка, ще се осъзнаят някой ден... Ама ме съмнява...

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Пет 28 сеп 2012 22:29

Чета темата, гледам и какво се случва на пътя, но днес не издържах:
Черен Мерцедес Ц-класа (доста нов модел) СА 1740... (номера по спомени)
Тази Кака даваше мигач само и единствено с цел да покаже, че е завършила маневрата!!! :screwy maikomila
Имах нещастието да следя изявите й от Окръжна болница до светофара който отбива за Меден Рудник!

Потребителски аватар
JUSTICE_G
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JUSTICE_G » Съб 29 сеп 2012 7:53

Миналата година карах по главен път Е-79 и по едно време от колата пред мен се изхвърли обелка от банан, която се лепна точно на предното ми стъкло, над чистачката. :)

b0bituy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b0bituy » Вто 02 окт 2012 22:23

Преди малко един идиот с Фиат Типо ми сече пътя, минах на червено заради него, защото даде мръсна газ на сфетофара и си помислих, че е зелено ( тук е моя грешката ) и въпросния индивид като видя, че карам зад него скочи на спирачките и остана доста малко разтояние и щеше да стане белята. Спряхме на втори светофар при което той тръгна на червено ( светофара на новата поща в Бургас посока Хотел Атаген и даскалото Васил Априлов ) при което му светнах няколко пъти с фаровете и глупака обърна, мина в насрещното и спря СРЕЩУ мен като запуши цялата средна лента. Излезе със засилка от колата, но като видя, че сме четири човека май се отказа да прави каквото и да е. Там има камера на това кръстовище и се чудя мога ли да поискам записа, защото съм 100% сигурен, че беше полицай което никак не му прави чест като върши такива глупости. mhihi

ps Извинявам се ако има някакви грешки и прочие ама съм изнервен и ми се спи ужасно много...

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Сря 03 окт 2012 8:28

Да се самозапиша в темата - преди малко, на идване за работа нещо се бях умислил, явно прекалено, и на една от пешеходните пътеки на ул.Незабравка( до Борисовата Градина ), минавам си аз през пешеходната пътека с колата, и в последния момент видях че на средата на пътеката има една мацка, която ме изчаква, за да не мина през нея :horror: Много се извинявам се постъпката си, човек като се замисли за нещо, ообикновено глупости върши. :beat_butt2 Че и на всичкото отгоре на капака на комбито имам клубни стикери, да излагам клуба така :oops:

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Сря 03 окт 2012 9:24

Като сме почнали и аз да се самозапиша - преди седмица късно видях човека чакащ до пешеходната пътека. И си подминах, ама ми стана гузно (щото въпреки че не е стъпил на пътеката за мен е с предимство). Реших да спра на следващият неправилно пресичащ пешеходец, ама то джипката спира ли (дърто сузуки витара) и със пързалящи гуми спрях така, че пешеходеца беше точно на средата на колата - до прозореца ми. Погледах тъпо и си тръгнах. Човека до мен (девойката) к'во ли си помисли горката...

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Сря 03 окт 2012 16:10

Преди няколко дни ходих вечерта към 22:30 да правя някакви снимки на колата на Кауфланд в люлин .Излзиам аз от паркинга и гледам някакъв голф 3 кара пред мен с 20,без никакви светлини без,аварийки без нищо,трудно държеше правата (да не кажа,че въобще не видях да кара направо,ами само криволичеше от най-дясно до насрещното),почнах да му присветкам белким се сети поне да си пусне светлините .... никва реакция и на Светофара (ще завивам на дясно ) спрях до него и му казах ,да ги пусне .... Изгледа ме доста зачудено ,все едно беше под въздействието на наркотични в-ва ... Странното е,че не ги пусна ,той зави на ляво,аз надясно и няма и 30 метра гледам една патрулка кара в противоположна на моята посока,спрях аз от страни да видя дали ще го спрат .... резултата беше,че даже не си направиха труда да му подадът сигнал ...

Още 1 случай: Слизам миналата седмица от копитото един Ситроен С3 без никакви светлини с-у мен Това става към 23 часа вечерта ... Караше жена ...

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Сря 03 окт 2012 17:47

Малко като OFF, но трябва да започнат да глобяват пешеходци, който си чакат маршрутка/такси на пешеходна пътека... Е няма такава тъпотия :не:

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Сря 03 окт 2012 22:21

Одеве, към 21.00 карам от с.Мрамор към София и трима нещастници с колела карат един до друг, заели цялата лента?!? Що за поведение е това... :076: :076: :076:

Върни се в “Пътеводител”