HP nc6320
HP nc6320
има ли някой колега с такъв лаптоп и оригинален XP recovery partition или идея от къде мога да сваля image на такъв партишън ? че се боря да подкарам една такава машина, а не ми се почва всичко от 0
- sp_konsulov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: HP nc6320
Почни си от 0, има си и драйвери на сайта на НР
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Има ли го изобщо тоя риковъри дял скрит на харда!? Че ако го няма нищо не правиш, и без това инсталация на чисто ще стане поне 2 пъти по- бързо от занимаване с глупости, а въпросния скрит дял ако съществува, изтрива се и се добавя към сеъществуващото дисково пространство. Страшна далаверка. След новата инсталация един имидж на С с нортън гост от хиренс-а и пей сърце
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Прави се пълен формат на харда и се разкарва recovery дяла защото до момента не съм видял да сработи това чудо. Намират се 2x2GB DDR2 на 667 или 800MHz (чипсета поддържа макс 667, но 800 мегахерцовите рамове работят добре и на 667, 2-та рама да са една марка и модел) и му се слага 64 битова 7-ца. Така машината ще може да се ползва още някоя годинка без проблем.
Задължително му сваляш клавиатурата и ако се наложи лентата с бутоните и му сваляш и почиства добре вентилатора както и радиатора.
Задължително му сваляш клавиатурата и ако се наложи лентата с бутоните и му сваляш и почиства добре вентилатора както и радиатора.
абе мен си ми върши работа, имам няколко HP-та и с два клика си решаваш проблема с repair или преинстал. Партишъна е много малък, няколко ГБ. И не е само image на работеща система. Ако изскочи от някъде, изскочи, ако не, ще го правя аз 
в нета image-те ги продават по 20 паунда, дебела работа

в нета image-те ги продават по 20 паунда, дебела работа
търсих и там, ама не намерих ... за сега предпочитам XP, че по-лесно ще върви, иначе го разглобих и изчистих от-до-, под клавишите на клавиатурата вече бяха открили колелото
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”