найй-важното: гледай купето да е здраво..имам предвид пода да е здрав и калниците
всичко друго се оправя
Избор на Polo 2F
Re: Избор на Polo 2F
moskovw написа:найй-важното: гледай купето да е здраво..имам предвид пода да е здрав и калниците
всичко друго се оправя
Оправя се, но човека е безработен и не мога да почна да си я сглобявам като лего.

stefan4o написа:Значи се подготви психически и финансово за едни 2000 лева, каква е драмата? Частите им са евтини, но пък ставката в сервизите на час не е малка и не е от значение марката - и жигули и ФВ, цената е почти една и съща за труд. Освен ако не правиш всичко сам по колата си, ама аз такъв човек още не познавам -да е бояджия, да прави основен ремонт, да прави газови, да се справя успешно с ел.инсталацията на колата, и т.н. Все за нещо ще се налага да кихаш пари от време на време на сервиза.
Приятно ми е да се запознаем Ники .Ако минеш към софия обади се и лично да се запознаем.Правя и още доста работи .
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Похвално. Но моят горчив опит с различни хора, които работят в много направления е по-скоро отрицателен. Предпочитам да се обръщам към тесни специалисти - именно затова закарах колата си при човек, който сигурно 20 и повече години се е занимавал само с боядисване и тенекиджийска работа
Освен това отдавна доказахме на света, че само ние, българите, можем и знаем всичко. Затова сме и на тоя хал де. Без да се обиждаш, не визирам конкретно теб, говоря принципно.
Освен това отдавна доказахме на света, че само ние, българите, можем и знаем всичко. Затова сме и на тоя хал де. Без да се обиждаш, не визирам конкретно теб, говоря принципно.

В крайна сметка си взех Поло (в гаража ми го има). AUU мотора, 5 скорости, тонирани стъкла, металик като ми се е поулюпил лака на капака, тавана и единият заден калник, ама не ме боли особено, все пак ще видя да ги пръсна с лаков спрей или нещо такова, ще разпитам насам-натам, колкото да покрие мата... Салона е перфектен на колата, без забележки, акумулатор си има, гуми трябва да взема някви, ама по-широчки, че тия и теснеят... 155/70/R13. Имаше елементарни проблеми като не се отваряше добре дясна врата (разхлабен болт), оправи се. Съединителя, отделяше ниско, просто трябваше да се затегнат едни гайки отпреде, и това оправих, кората са и скъсани въженцата/гумичките, ще ги оправя вътре и ей такива дреболии. Даже ми е кеф да се занимавам с такива неща, ахах. Хайде пък скоро ще се видим на някоя Поло среща, само си чакам книжката от КАТ, тамън ще я постегна. 
- M.Mitov
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN-2 000
Поло срещите май ги няма много напоследък
,но заповядай на някоя месечна да я видим.Само гориво да и сипваш 
,но заповядай на някоя месечна да я видим.Само гориво да и сипваш 
M.Mitov написа:Поло срещите май ги няма много напоследък,но заповядай на някоя месечна да я видим.Само гориво да и сипваш
Може и следващата месечна. Тя не е нещо особено като вид, щото паднал лак, жулки тук-там, не е зле, но не и няква перфектна. Мен си ми харесва, което е най-важното, а и търсих точно това, нисък разход, евтини части... Важното, че няма ръжди. Исках Coupe, 1.3... накрая си взех комби 1.0/1.1, не знам как се води точно. Абе, съдба, нагледах се на кошници и накрая ми писна просто. Мисля да боядисам емблемите черни, че предната е захабена, пък и на бордото ще седят добре, трябва да си намеря и още един тас като другите и да ги пръсна със сив спрей, че са ужулени, понеже е карана от жена... разбира се.
- moskovw
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 1.3 NZ
- Контакти:
снимай таса ако е кат тези дето ги имам ти харизвам веднага 2 броя
и да ти е честита само консумативи да сменяш
и да ти е честита само консумативи да сменяш
- elian_87
- Автомобил: subaru impreza
- Двигател: 2.2
snuupy93 написа:M.Mitov написа:Поло срещите май ги няма много напоследък,но заповядай на някоя месечна да я видим.Само гориво да и сипваш
Може и следващата месечна. Тя не е нещо особено като вид, щото паднал лак, жулки тук-там, не е зле, но не и няква перфектна. Мен си ми харесва, което е най-важното, а и търсих точно това, нисък разход, евтини части... Важното, че няма ръжди. Исках Coupe, 1.3... накрая си взех комби 1.0/1.1, не знам как се води точно. Абе, съдба, нагледах се на кошници и накрая ми писна просто. Мисля да боядисам емблемите черни, че предната е захабена, пък и на бордото ще седят добре, трябва да си намеря и още един тас като другите и да ги пръсна със сив спрей, че са ужулени, понеже е карана от жена... разбира се.
браво колега със здраве да я караш и лека и без аварийна...но трябваше да дойдеш да видиш и моята
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Ще похабиш само лака, по-добре не пробвай!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, не искам да те разочаровам, но тия работи ако ставаха със спрейове, бояджиите отдавна да са измрели от глад
Ще пробвам на малко местенце на калника пък, ако не ми хареса няма да продължавам. То ако трябва да я водя на бояджия, направо цялата трябва да се боядиса, което е равностойно на още едно поло, така че отпада като вариант. Не ми пречи толкова, важното, че количката е здрава. Его как си оправих интериора.

Като са слагали касетофона са счупили долната пластмасова лайстна, но аз си направих нова, изрязах дупки за копчетата и стана трепач. Дясна врата ми се отваряше тегаво, оказа се развит болт на дръжката, затегнах го, смазах механизма вътре и сега е като часовник. На кората бяха скъсани държачите и не вдигаше с 3-тата врата и това оправих, направих си и капак за акумулатора, че като вали силно е уяавим, реших да се презастраховам. Остана да си сменя крушката на уредите на парното, че е изгоряла. Трябва да освежа и тасовете.
Едит: Пиша от телефона, затова пиша ново мнение, че горното не мога да го редактирам.
Едит: Пиша от телефона, затова пиша ново мнение, че горното не мога да го редактирам.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Извади акумулатора и виж в какво състояние е ламарината под него.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”